Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Noćni ormarići za dečije sobe

(0 proizvoda)

Za praktično odlaganje stvari, tokom noći, ujutru i tokom dana, već dugi niz godina se koriste svima omiljeni noćni ormarići, koje obično postavljamo na obe strane kreveta, pa je za mnoge i dalje važan deo nameštaja. Pa tako i deca imaju noćni ormarić uz svoj krevet. Omogući svom detetu dodatni prostor za najpotrebnije stvari, kao što su čaša vode, knjige, budilnik, sat, radio ili lampa, i poštedi ga nepotrebnog ustajanja.

Naravno da biraš noćne ormariće koji se uklapaju u stil spavaće sobe ili prostorije. Za dečije sobe obično biramo šarene komade nameštaja, pa tako i noćne ormariće. Dečaci sigurno više vole veselu plavu, zelenu boju ili one sa motivima njegovih omiljenih crtanih likova. Devojčicama su definitivno omiljeni noćni ormarići u crvenim, ljubičastim ili roze nijansama, koje podsećaju na svet bajki. Isto tako izaberi materijale najboljeg kvaliteta koji će obezbediti dugotrajnost i veću nosivost noćnog ormarića.

Ako želiš, takođe možeš izabrati noćni ormarić koji sadrži i nudi dodatne fioke. Tako ćeš da obezbediš prostor za ostale male predmete koji bi se inače izgubili. Ipak, neki više vole otvorene noćne ormariće, koji stvaraju utisak velikog prostora za odlaganje stvari, a neki vole one sa malim vratima ili po mogućnosti sa podesivim policama. Vrata ili fioke mogu da budu klasični ili možeš i tu da se prilagodiš modernoj tehnologiji i da izabereš one sa mekim zatvaranjem. Pažljivo izmeri dimenzije noćnog ormarića, jer u ograničenom prostoru sa prekomernim dimenzijama može doći do nepotrebnih problema.

Prikaži više
0 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj da upotrebiš drugačiju kombinaciju filtera ili posebno koristi svaki filter.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka