Potraži među prikazanim proizvodima

Održavanje i čišćenje za glodare

(18 proizvoda)

Da li se u tvojoj kući igra, šeta, trčkara ili veselo valja neki hrčak, činčila, miš, pacov, jazavac ili neki drugi glodar? Ako je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj životinjski prijatelj bude lepo negovan, zdrav i zadovoljan. U tome svakako pomaže detaljno održavanje i čišćenje za glodare, koje je pogodno za mladunce, kao i za one malo veće, odrasle glodare. Pošto si životinji najbolji prijatelj, proveri šta smo ti pripremili za njega pod kategorijom održavanje i čišćenje za glodare, gde svoju ponudu predstavljaju samo najpoznatiji brendovi, najbolji proizvođači, prodavci i trgovački posrednici. Obezbedi svom kućnom ljubimcu proizvod, koji će ulepšati njegovu dlaku, koja će pored ostalog, eliminisati neprijatne i dosadne buve, a time pomoći njegovom zdravlju, čistoći i urednosti. Većina glodara se mnogo bolje oseća, ukoliko su sređeni, negovani i čisti njihovi kavezi, jer to u velikoj meri doprinosi njihovom raspoloženju i radosti. Zato, pored nege i higijene za glodare, pobrini se za odgovarajuće održavanje i njihovog prebivališta.

Prilikom održavanja i čišćenja za glodare oni se četkaju, odnosno češljaju, što pomaže da bude sređena i dobro održavana dlaka, a uz to sa kože im efikasno skidaš već pomenute buve. Pre konačnog izbora četki i češlja, dobro očetkaj pod dlaku svog glodara i na taj način rastvori sve dobijene čvorove koji bi mogli da oštete fine iglice češlja. Pre nego što ga detaljno očetkaš, zaštiti prostor čaršafom ili krpom, koja će zadržati višak buva ili larvi. Preporučuje se da svog ljubimca češljaš u smeru rasta dlake, a posebno je potrebno da obratiš pažnju na područje oko ušiju , na korenu repa i vratu. Nakon upotrebe četku ili češalj potopi u blagi rastvor za dezinfekciju, da bi time sprečio prenos buva sledećim češljanjem. Za još bolji efekat, češalj ili četku možeš da koristiš u kombinaciji sa praškom protiv buva.

U svakom slučaju: svom kućnom ljubimcu obezbedi savršeno uredan i zdrav izgled, a takve proizvode ćeš lako pronaći u održavanju i čišćenju za glodare, koji neće razdražiti, odnosno naškoditi njegovoj koži ili dlaci. Takođe se pobrini i za urednost njegovog prebivališta, a u te svrhe se upotrebljava posip za glodare.

Prikaži više
18 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka