Pekači

(360 proizvoda)

Da li spadaš među velike ljubitelje pečenja? Jedva čekaš da tvoja kuća ili stan zamirišu na slano ili slatko pecivo? Da li ti pri poslovima pečenja pomažu bližnji i deca? Onda ti sigurno trebaju pekači, sa kojima će ti kuća lako sa veseljem postati mala domaća pekara. Proveri da li ti u kuhinjskim elementima nedostaju pravi pekači, sa kojim ćeš za svoje goste napraviti mafine, pitu, tortu, popcakes, piškote ili makarone. Ukoliko nemaš takve pekače, brzo proveri šta sve možeš da pronađeš i izabereš u ponudi na savremenom tržištu.

Pod kategorijom pekača imaš razne mogućnosti kupovine. Sveobuhvatna tržišna ponuda pekača ti nudi i razne materijale od kojih su napravljeni, a koji uključuju i danas najpopularnije silikonske pekače, zbog lakoće čišćenja i održavanja. Čak i sa svoji živim bojama mnogima privlače pažnju upravo silikonski pekači, a odmah ua njima su i svima dobro poznati, klasični i tradicionalni metalni pekači, .

Pored materijala kriterijum za kupovinu treba da ti bude i stepen kvaliteta, čvrstine i tvrdoće. Pre nego što se konačno uputiš na blagajnu, pregledaj i dimenzije i težinu. Naime: laganiji pekač podrazumeva i da je lakši i manje glomazan za upotrebu. Svakako prednost predstavljaju i oni pekači, koji pružaju dobar prihvat, kao i one koje imaju dodatnu zaštitu na ručkama i koje sprečavaju eventualne nesreće, odnosno opekotine tokom držanja izuzetno vrućih pekača. Ovo poslednje naročito dolazi do izražaja kada se pekača dohvate deca ili mlađi asistenti. Pored toga, nemoj da zaboraviš na mere, odnosno dimenzije, uključujući i raspoloživ prostor za skladištenje i čuvanje. Pre konačnog odabira pekača, razmisli i o njegovom održavanju. Naime: Ukoliko koristiš uređaje za čišćenje, bilo bi dobro da proveriš da li izabrani pekač može da se pere u sudomašini.

Prikaži više
360 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka