Šolje

(966 proizvoda)

Da li je vreme da tvoja kuhinja ili trpezarija postanu bogatije za novi set šolja? Da li ti trebaju šolje za kafu, čaj ili mleko? Svakako su najbolje i najpogodnije one, iz kojih najradije piješ neki topli napitak svakog jutra za dobar početak dana, kao i svake večeri za lepši i mirniji san. U svakom slučaju: pri izboru novih šolja nema ništa lakše nego da virtuelno šetaš po policama prodavnica iz sopstvene fotelje. To ćeš lako učiniti tako što ćeš posetiti portal idealno.rs, gde ćeš pronaći široku ponudu različitih poznatih brendova, proizvođača, prodavaca i trgovačkih posrednika brojnih kompleta šolja.

Kod šolja, kao i kod ostalih delova pribora za jelo, možeš da se vodiš svojim željama, potrebama, ukusom i preferencijama. Ukoliko si jedan od onih koji uvek vodi računa o izgledu svog doma u celini, a time i sve opreme u njemu, prilagodi šolje svom stilu i dizajnu kuhinjske opreme. Za ljubitelje strina možeš da pronađeš glamurozne komade u baroknom stilu sa raskošnim ručkama i raznim oblicima ivica, a za ljubitelje bezvremenog i tradicionalnog, tu su jednostavne i oblikovane iz jednog dela šolje. U ponudi su čak i one sa šaljivim natpisima, kao i tematski oslikane, kojih je danas sve više, i zbog toga predstavljaju idealan i sladak poklon za rođendan, Dan zaljubljenih, venčanje, Božić, Novu godinu, Dan žena, Dan majki i slično. Ukratko: kombinacije, oblici, kao i boje i dizajni su u savremenoj tržišnoj ponudi praktično beskonačni, tako da ćeš svakako pronaći za sebe idealne i besprekorne šolje.

Pod kategorijom šolja, pored izgleda i dizajnerskog savršenstva obrati pažnju i na kvalitet, čvrstoću, stabilnost i adekvatan materijal za nošenje, kao i na željenu veličinu, obim, prečnik i težinu. Na konačnu kupovinu ćeš se lako odlučiti na osnovu velike ponude, koju u okviru kompleta i setova nude pojedinačni proizvođači.

Pored svih navedenih parametara, ne treba ignorisati ni mogućnost čišćenja i održavanja šolja, njihovu mogućnost pranja u sudomašini, otpornost na visoke temperature, odnosno osetljivost, kao i mogućnost zagrevanja u mikrotalasnoj rerni, debljinu stakla od kojeg su napravljene i drugo. Ukoliko za tvoj trpezarijski sto sedaju i mladi i deca sa šoljama, potreban im je odgovarajući oblik i i veličina, lakoća, kao i prilagodljivi motivi i materijali.

Prikaži više
966 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka