Aparati za kuvanje jaja

(33 proizvoda)

Ti i članovi tvoje porodice rado doručkujete tvrdo kuvana jaja, ali prečesto se događa da neka od jaja tokom pripreme puknu i tako izgubiš dragoceno vreme za pripremu novog? Možda je problem u tome što neki žele meko, drugi srednje, a treći tvrdo kuvana jaja i pripremu svakog jajeta posebno je zamoran i zahtevan zadatak, pogotovo kada doslovno svaka sekunda može da znači razliku između odličnog rezultata ili potpune katastrofe? Ako želiš da izbegneš ove probleme, proveri ponudu na idealno.rs gde možeš da pronađeš razna kuvala za jaja i izabrati ono koje najviše odgovara potrebama tvog domaćinstva.

Iako možda deluje kao vrlo jednostavan uređaj, kuvala za jaja se međusobno razlikuju u odnosu na njihove karakteristike. Kao i sve drugo u životu, svaka od tih karakteristika može biti vrlo korisna, pa pre nego što se odlučiš za kupovinu, saznaj nešto više o različitim modelima.

Najbitnija karakteristika po kojoj se kuvala za jaja razlikuju je, naravno, broj jaja koja mogu da budu pripremljena u isto vreme. Ovde ona variraju između onih koja pripremaju samo jedno ili dva jaja odjednom do onih koja ih mogu pripremiti šest, sedam ili čak i više. Zato, ako vas je malo u domaćinstvu, izaberi kuvalo sa manjim kapacitetom, a ako vas ima više, izaberi ono koje će se pobrinuti za sva gladna usta u kući.

Neka imaju samo jednu mogućnost kuvanja, dok kod drugih možeš da biraš između programa za meko, srednje i tvrdo kuvana jaja. Većina je opremljena zvučnim signalom koji upozorava da su jaja gotova, a neka se i automatski isključuju. Tako da više ne moraš da se plašiš da li su jaja kuvana predugo i da li će biti tvrdo kuvana umesto mekana ili srednje kuvana.

Neki od naprednijih modela za kuvanje jaja čak omogućavaju istovremeno kuvanje jaja različite tvrdoće. Tako možeš da pripremiš meko kuvana jaja za sebe, srednje kuvana za svoje dete i tvrdo kuvana za svoju bolju polovinu.

Prilikom kupovine kuvala za jaja, uzmi u obzir praktičnost korišćenja - brzu montaža aparata i mogućnost pranja u sudomašini, koji će ti sigurno olakšati rukovanje. Sa nekim modelima dobijaš posudicu za doziranje vode, a većina nudi mogućnost bušenja rupe u ljusci prije kuvanja da bi se sprečilo pucanje jaja.

Kuvalo za jaja možeš izabrati i po izgledu. Postoje ona koja su providna pa ti omogućavaju posmatranje procesa u realnom vremenu, a druga zbog svoje konstrukcije mogu da posluže i kao ukrasni dodatak tvojoj kuhinji.

Kada odlučiš koje gore navedene karakteristike mora da ima tvoje idealno kuvalo za jaja, na Idealno.rs proveri različite ponude.

Prikaži više
33 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka