Potraži među prikazanim proizvodima

Povrće

(76 proizvoda)

Da li obožavaš domaće povrće i njegov ukus, kao i zdrav način života? Baštovanstvo i uzgajanje sopstvenog povrća zahteva puno vremena, nege i održavanja pojedinih biljaka, zato je danas moguće na tržištu nabaviti jednostavno seme i alat za sadnju, pa je baštovanstvo omogućeno svakom pojedincu sa malom baštom. Baštovanstvom se često bave i oni koji nemaju baštu, a povrće jednostavno posade u žardinjere i saksije, ili ih stave u posude umesto cveća u svojoj kući.

Izbor povrća na našem tržištu je zaista veliki, pa možeš da biraš među jednostavnim, kao i među onim komplikovanijim sortama. Ranije su na određenom području uspevale samo biljke sa tog podneblja, ali danas je moguće uzgajati praktično bilo koju vrstu biljaka. Možeš da se odlučiš za kupovinu organskog semena, starih sorti biljaka, a možeš i da eksperimentišeš i testiraš nove sorte. U našoj ponudi možeš da biraš različite bundeve, tikvice, krstavac, luk, zeleno povrće, razne salate, pasulj, šargarepu i druge egzotične vrste zelenila. Predlažemo ti da, pre svake kupovine, odvojiš malo vremena i pregledaš našu ponudu, gde ćeš pronaći razne prodavce i najbolje cene na jednom mestu.

Prikaži više
76 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka