Kompleti za igranje

(669 proizvoda)

Ako želiš da zabaviš dete na malo drugačiji način pored kompjutera, tableta ili pametnog telefona, a usput da se pobrineš za njegovu pokretljivost, motoričke i misaone sposobnosti, preporučujemo ti da pogledaš i odabereš neki od kompleta za igranje koji će ga sigurno oduševiti. U ovoj kategoriji proveri ponudu različitih kompleta za igranje, od onih za najmlađe, pa do onih za stariju decu ili čak za odrasle. Usput ćeš pronaći i mnoge druge proizvode koji su primereni za različit uzrast.

Osim zabave, kompleti za igranje će uticati i na razvoj detetovih motoričkih sposobnosti. Među kompletima za igranje možeš da biraš po vrsti, veličini, širini, obliku ili po materijalu od kojeg su napravljeni. Preporučujemo ti da pre kupovine proveriš da li komplet odgovara uzrastu i visini tvog deteta. U najčešće materijale ubrajamo drvo, metal i plastiku, a materijal je najčešće određen tematikom na koju se komplet odnosi.

Među najčešćim primerima kompleta za igranje su različite železnice, autoputevi sa semaforima i trkačkim stazama, auto kuće, benzinske pumpe, policijske stanice, bolnice i slično. Većini će biti najprivlačniji kompleti s autićima, ambulantnim i patrolnim kolima, helikopterima i drugim vozilima. Izbor je ogroman i za devojčice i za dečake. Kompleti za igranje se razlikuju i po broju komada u pakovanju, zato svakako preporučujemo da pregledaš celu ponudu pre nego što se odlučiš za kupovinu.

Prikaži više
669 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka