Kombinovana dečija kolica

(318 proizvoda)

Tražiš dečija kolica s kojima će svakodnevni izlasci biti sigurni i udobni? Pre kupovine svakako proveri ponudu različitih modela, međusobno ih uporedi u odnosu na karakteristike i cenu, pa na taj način izbegni pogrešnu kupovinu. U kategoriji modularni sistemi potraži kvalitetna dečija kolica i odgovarajuću dodatnu opremu, s kojom ćeš detetu obezbediti još veću udobnost i sigurnost za vreme vožnje u kolicima. Neki od najpoznatijih proizvođača su PerPerego, Chicco, Brevi, Recaro i brojni drugi. Ne brini, naši prodavci ih imaju u svojoj ponudi!

Najveća prednost modularnih sistema je pre svega u tome što jednom kupovinom dobijaš sve što ti treba za dete u svim fazama njegovog rasta i razvoja. Modularni sistemi obično sadrže duboku korpu za novorođenče i bebe do određenog uzrasta, sportsko sedište koje zamenjuje korpu kada dete dostigne određen uzrast i kada već može samostalno da sedi, i sedište koje se može jednostavno staviti u automobil, kod kuće ili na kolica. Neki modularni sistemi sadrže i dečije auto-sedište koje je uglavnom namenjeno za one najmlađe.

Modularni sistemi mogu da donesu veliku dozu elegancije i namenjeni su za aktivne, moderne, mlade roditelje koji detetu žele da obezbede maksimalnu sigurnost i udobnost, a sebi maksimalnu mobilnost, bez obzira na teren po kojem se kreću. U većini slučajeva su napravljeni od laganih materijala kao što je aluminijum ili onih koji omogućavaju jednostavno sklapanje i nošenje.

Prikaži više
318 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka