Lukovi

Streličarstvo je vrlo zanimljiv i dinamičan sport, koji je primeren za sve generacije i razvijen je po celom svetu. Streličarstvo kao sport kombinuje fizičku snagu, preciznost i treniranje psihološke pripremljenosti. Osnove streličarstva je preporučljivo upoznati u oblliku krugova na različitim obukama, da bi se postigla dodatna spretnost i preciznost.

U ovoj kategoriji možeš da pronađeš razne tipove streličarske opreme, među kojom su najvažniji luk i strele. Lukovi mogu da budu različitih tipova materijala i mogu da budu zakrivljeni i tradicionalni. Napravljeni su od prirodnih i veštačkih materijala, a mogu se pronaći i oni specijalno dizajnirani za početnike, kao i oni koje upotrebljavaju profesionalci. Luk možeš da kupiš u raznim veličinama, jer veličina mora da bude u primerena u odnosu na visinu korisnika.

Mnogi streličari koriste i samostrelm, ali njih mogu samo određene osobe da kupe, uz pomoć posebnih dokumenata i dokaza o punoletstvu. Uglavnom su lukovi napravljeni od jakog fiberglasa ili sličnog materijala, imaju mogućnost savijanja, a pri tome su lagani, kao što je npr. aluminijum. Samostreli se razlikuju u odnosu na domet.

više
Saveti 0

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.