Trotineti

(588 proizvoda)

Kupuješ novi trotinet za sebe ili nekome na poklon? To je svakako odličan izbor prevoznog sredstva, jer je praktičan, a istovremeno zauzima vrlo malo prostora. Pre nego što se odlučiš za kupovinu trotineta, proveri kompletnu ponudu, koja je dostupna na tržištu i pronađi najbolje za sebe.

U kategoriji trotineta dostupni su oni za decu i odrasle, a možeš da biraš između trotineta u zavisnosti od broja točkića – kojih može biti 2 ili 3. Osim toga trotineti se razliku po veličini točkića, koji mogu da budu mali (oko 10 cm prečnika) ili veliki (prečnika 20 cm), kao i po nosivosti. To su sve osobine na koje moraš da obratiš pažnju prilikom kupovine trotineta. Proveri i materijal - trotineti s jakom aluminijskom konstrukcijom su mnogo sigurniji i omogućavaju nosivost do 100 kg.

Glavna prednost trotineta je da je vrlo jednostavan za korišćenje. Vrlo brzo nauče da ga voze i mala deca, pa je vožnje vrlo sigurna, jer dete može lako da siđe sa njega i tako se zaustavi. Trotineti su ne samo prevozno sredstvo za decu, nego i za odrasle. Možeš da ga poneseš sa sobom u voz ili u autobus, jer su neki modeli i sklopivi, pa s njima jednostavno možeš da odeš s jednog kraja grada na drugi. Takođe, trotineti se često koriste u leti na moru ili na nekom drugom mestu na odmoru, pružajući brz i jednostavan prevoz do plaže.

Prikaži više
588 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka