Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Klizaljke za hokej

(0 proizvoda)

Hokej je izuzetno zahtevan sport sa puno kontakta, koji je u poslednje vreme dobio na popularnosti. Sama igra je mnogo jednostavnija sa pravom opremom, koja takođe vodi računa, da ne dolazi do nepotrebnih povreda. Prilikom kupovine kizaljki za hokej potrebno je uzeti u obzir puno faktora. Prvo se treba uveriti da, kupuješ hokejaške klizaljke, a ne klasične, koje imaju zaobljene vrhove, radi lakšeg skakanja. Pored toga, izbor pravih klizaljki ne mora da bude nužno tvoj, jer se za hokej klizaljke koriste samo nekoliko puta mesečno, ipak za profesionalne igrače je potrebna određena mera opreza pri kupovini.

Sledeća važna stvar, koju ne smemo da previdimo je da, klizaljke nisu prevelike, iako je poželjno da je prostor oko gležnja i ostalih kritičnih delova tela dodatno obložen i zaštićen. Ispred prstiju je poželjno da nema viška prostora, da bi klizaljka imala stabilnost, ali da ipak ne bude premala. Takođe je bitno izabrati klizaljke po visini gazišta. Individualni proizvođači hokejaške opreme su obično specijalizovani za određenu veličinu gazišta, zato ti preporučujemo da proveriš proizvode više proizvođača opreme za hokej. Klizaljke su obično napravljene od tvrdih materijala, a noge igrača se prilagođavaju pomoću memorijske pene ili neke druge komponente za obikovanje. Uglavnom su klizaljke za hokej ojačane metalnom mrežicom, koja sprečava da nož klizaljke prodre u cipelu.

Prikaži više
Saveti 0
0 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj da upotrebiš drugačiju kombinaciju filtera ili posebno koristi svaki filter.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka