Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Paintball oprema

(0 proizvoda)

Voliš adrenalinske sportove s replikama oružja? Onda ćeš sigurno uživati u pejntbolu, kojim možeš da se baviš rekreativno ili takmičarski. Za neometanu igru moraš da imaš raznu pejntbol opremu i da bi sebi olakšao odluku o kupovini, prvo proveri šta je sve dostupno na tržištu sportske opreme.

U kategoriji pejntbol opreme možeš da pronađeš različite vrste oružja, municije, zaštitne opreme i pribora za oružje, a osim toga, tu su punjači, baterije, rezervni delovi i druga oprema. Oprema za pejntbol se deli na takmičarski i rekreativni tip igre.

Glavna karakteristika po kojoj se pejntbol razlikuje od drugih sportova s oružjem je ta, da oružje uz pomoć gasa ili vazduha izbacuje kuglice boje, koje eliminišu igrače iz igre. Obavezna oprema za igranje, pored pejntbol oružja su markeri, gasne bombe, odeća i štitnici za različite delove tela. Najvažniji deo opreme koji ti je potreban za sigurnu igru je maska. Ona treba da bude udobna za tvoje lice, da na njega lepo naleže, kao i da pokriva celu površinu lica zajedno sa ušima.

Prikaži više
Saveti 0
0 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj da upotrebiš drugačiju kombinaciju filtera ili posebno koristi svaki filter.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka