Supermarket

TV / DV kartice

Da li znaš kako na svom računaru možeš gledati TV programe i izbeći kupovinu novog televizora? Sve je vrlo jednostavno, zato svakako proveri ponudu TV/DV kartica koje omogućavaju primanje televizijskog signala na računaru.

U ovoj kategoriji možeš pronaći razne proizvode priznatih proizvođača, među kojima su i Sitecom, Asus i Trust, ali se prvo moraš odlučiti da li želiš TV/DV karticu s daljinskim upravljačem ili bez njega, kao i o načinu povezivanja sa računarom. Povezivanje može biti i spoljno, i za njega ti treba samo USB ulaz, ali može da bude i unutrašnje, što znači da karticu moraš ugraditi u računar.

TV/DV kartica ne omogućavaju samo primanje televizijskog signala, već sa njima možeš i snimati svoje najdraže emisije koje se puštaju na televiziji. Pomoću njih takođe možeš preneti stare analogne snimke sa VHS kaseta u digitalan oblik.

Prilikom izbora moraš da paziš kakve formate primanja signala i snimanja kartica podržava, i da li ima nekakve dodatne funkcije koje će ti dobro doći. Jedna od takvih funkcija je i automatsko isključivanje koje možeš da odrediš. Na taj način ne može da ti se dogodi da tvoj računar ostane uključen celu noć, ako slučajno zaspiš dok gledaš film.

Ukoliko imaš dobar računar sa velikim monitorom, ali ne i televizor, vrlo je pametno razmisliš da li ti uopšte treba televizor, a ako treba TV/DV kartica može da ga nadomesti.

više
Cena
MIN MAX

Daljinski upravljač

Snimanje u video formatu

Time Shift funkcija

Saveti prilikom kupovine

Izbor savršenog poklona više nije nemoguća misija

Praznična trpeza, zabave u decembru, druženja s porodicom, prijateljima i saradnicima. Sve je to neizostavni ...

Izbor i kupovina TV kartica

TV kartica, odnosno TV tjuner, vam omogućava da na vaš računar priključite televizijski signal, kako ...

Kupovina računarske opreme nije uvek laka

Računarke komponente poput miša, tastature i web kamere su standardna oprema svakoga ko poseduje računar. ...

Prikaži sve savete za kupovinu

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka