Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Ženska obuća za fudbal

(0 proizvoda)

Da li si u potrazi za fudbalskom obućom, ali ne znaš šta je tačno tvojim nogama potrebno? Da li si rastrzana između malo jačih kopački i posebnih laganih vazdušnih patika, koje su više prijateljski nastrojene prema tvojim nogama, ali nude malo manju zaštitu za tvoja stopala? Pregledaj celokupnu paletu fudbalske obuće i odluči se za proizvođača model i materijal, koji ti najviše odgovara.

Fudbalsku obuću delimo na obuću, koja je pogodna za igranje na veštačkoj travi, na terenu sa pravom travom i za igru na betonu. U našoj ponudi ćeš sigurno pronaći kopačke, i šutiraćeš kao pravi profesionalac. Obuća za igru na betonu je napravljena od čvrstih materijala koji pružaju dobar oslonac na betonu, a pored toga, one su i nešto robusnije u cilju zaštite nogu od spoljnih uticaja i raznih povreda.

Obuća za fudbal na travnatoj površini je napravljena tako da đon ima posebne krampone, koji obezbeđuju veću stabilnost na travnatim površinama., bolje prijanjaju na podlogu i na taj način sprečavaju klizanje po mokroj površini, tako da se mogu izbeći razne povrede.

Prikaži više
0 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj da upotrebiš drugačiju kombinaciju filtera ili posebno koristi svaki filter.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka