Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Ženska košarkaška obuća

(0 proizvoda)

Da li si zagrejana košarkašica koja je u potrazi za novim patikama? Ne možeš da odlučiš za koji model da se opredeliš, i rado bi kupila kvalitetnu obuću po pristupačnoj ceni? Pogledaj našu kompletnu ponudu ii odaberi košarkaške patike koja će te vinuti među košarkaške zvezde.

Izbor obuće za košarku je često težak, jer košarkaške patike treba da budu lagane, prozračne i fleksibilne, kao i robusne, dugotrajne i jake. Obuća za rekreativce je napravljena od različitih materijala, koji su primereni kako za igranje u sali tako i spolja. Često su niže i sežu do sredine gležnja.

Za profesionalce odgovarajuće košarkaške patike su one sa fleksibilnim đonom, radi ublažavanja udarca, uz dodatak visine i adekvatne zaštite za članak, što je najčešća povreda kod svakog košarkaša. Odgovarajuća podrška za članak je bitan faktor, jer sa njime igrač ulazi u fazu napada sa više samopouzdanja, a dobija i više eksplozivnosti u svim fazama igre.

Materijal od koga se izrađuje đon je veoma bitan, jer se po tome razlikuju one košarkaške patike koje su za salu od onih za spoljnu upotrebu. Patike koje su primerene za unutrašnje površine moraju da imaju podlogu, da bi imale stabilnost prilikom kontakta sa parketom i tako obezbedile udobnost i sigurnost. Takođe je veoma važno da patike imaju đon, koji obezbeđuje zaštitu od udaraca i veću udobnost tokom igranja. Materijal košarkaških patika može biti napravljen od izuzetno lagane i prozračne tkanine, kao i od određenih plastičnih materijala koji pružaju manje vazduha, ili od kože, i kao takve su nešto dugotrajnije.

Prikaži više
0 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj da upotrebiš drugačiju kombinaciju filtera ili posebno koristi svaki filter.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka