Potraži među prikazanim proizvodima

Ženska biciklistička obuća

(5 proizvoda)

Da li koristiš svaki slobodan trenutak za okretanje pedala? Možda ste povremeno nasamo ti i bicikl? U svakom slučaju lagano okretanje pedala je vrlo teško bez biciklističke obuće, zato ne propustite ponudu sportskih cipela, koje lako možeš da uporediš međusobno pre kupovine.

U ponudi su biciklističke cipele različitih brendova, među kojima su najpopularniji Shimano, Northwave, Specialized, DMT, SIDI i druge. Među širokom ponudom proizvoda se nalazi sve od biciklističke obuće za rekreaciju do zahtevnijih biciklističkih cipela, od kojih ne beži ni jedan biciklistički entuzijasta, svakako možeš da pronađeš nešto i za sebe.

Na primer, lako možeš da pronađeš cipele, koje nabolje idu uz drumski bicikl i namenjene su najviše za takmičarske bicikliste. Ako si među njima i ti, onda svakako ceniš brzinu, efikasnost i komfor. Sa cipelama za drumski biciklizam, sva snaga se prenosi na pedale, dok ti i dalje imaš visok nivo udobnosti.

Takođe, lako možeš pronaći biciklističke cipele za rekreativce sa kombinovanim đonom, što je posebno zgodno ako je potrebno da više puta silaziš sa bicikla i šetaš ili obavljaš neki posao – multifunkcionalnost obezbeđuje, da stigneš bilo gde bez problema. MTB cipele su primerene za planinarki biciklizam, koje su vrlo lagane za nošenje i posle napornih uspona, a opet vrlo robusne i izdržljive tokom vožnje. Ne propusti široku ponudu biciklističkih kaljača, koje vam u isto vreme nude mekoću i zaštitu za celo stoplo.

Prilikom izbora biciklističkih cipela treba posebno obratiti pažnju na izdržljivost, prozračnost, pouzdanost i lakoću.

Prikaži više

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka