Ko smo mi i šta želimo?

Idealno.rs je vodeći portal za upoređivanje cena u Srbiji, koji se i dalje razvija u nešto mnogo više! Uz pomoć portala potrošači mogu da dođu do informacija, koje su im bitne u procesu kupovine, koja im pomaže za još inteligentniju kupovinu.

Upoređivanjem karakteristika proizvoda i njihovih cena, podižemo na još viši nivo, jer pored stručnih saveta i vodiča za kupovinu, uključujemo i neprocenjiva mišljenja drugih korisnika. U glavama ljudi želimo da postanemo prva pomisao pre kupovine.

Naš fokus je usmeren na održavanje ravnoteže između kvaliteta informacija, koje nudimo, i njihove količine. Nastojimo da gradimo i održavamo odličan odnos, koji već imamo sa našim klijentima i poslovnim partnerima, i da održimo najviši nivo objektivnosti i transparentnosti. Pored toga, činimo jednostavnijim poslovanje naših poslovnih partnera i zadovoljavamo potrebe kupaca tako, što im omogućavamo pametniju kupovinu po njihovoj meri.

Naša vizija je da postanemo prva pomisao pre kupovine u mislima svakog potrošača, i na taj način obezbedimo uspešno poslovanje našim poslovnim partnerima.

Sa takvim načinom rada možemo da pružimo našim poslovnim partnerima pristup masi srpskih potrošača, koji su zainteresovani za njihove proizvode i usluge. Sa profesionalnim pristupom, koji je prilagođen različnim potrebama naših poslovnih partnera, brigom za kvalitet i dugoročan odnos, koji razvijamo tokom saradnje.

Zašto treba postati deo naše priče?

Našim kupcima nudimo kvalitetne i objektivne informacije o proizvodima i prodavcima, koji su u ponudi. Takođe smo upoređivanje cena podigli na najviši nivo uvođenjem zajednice, u kojoj korisnik može brzo i lako da dobije savet od drugih kupaca.

Kao našem partneru možemo da vam ponudimo, da postanete deo procesa kupovine naših kupaca, koji veruju Idealno.rs. Prisutnost će vam omogućiti bolju vidljivost i ugled vaše internet prodavnice, a i dobićete šansu da sa kupcima gradite dugoročan i obostrano koristan odnos.

korisnik sve informacije i savete o proizvodu dobija na našoj internet stranici i nakon izabranog proizvoda se odlučuje, kod kog prodavca, koji su prisutni sa svojim ponudama, će obaviti kupovinu. Nakon klika na prodavca se preusmerava na stranicu prodavnice, gde može da završi kupovinu. Zbog toga, što se potencijalni kupci preusmeravaju kod prodavca u poslednju fazu procesa kupovine, Idealno.rs može da se pohvali sa najvećom stopom konverzije posetilaca u kupce. To znači, da dobijate najviše za vaš novac.

Da li možete sebi da priuštite, da ne budete prisutni?

Popunite formular i konsultant Idealno.rs će vas kontaktiratii!

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.