Reklamiranje putem banera

Baner oglasi

Želite li da svoje proizvode, usluge i brend približite potencijalnim kupcima? To možete lako učiniti putem baner oglasa na Idealno.rs. Nudimo reklamiranje upotrebom vertikalnog pravougaonika (160x600) na desnoj strani naše stranice i kvadrata (300x250), koji se nalazi na levoj strani naše stranice i koji je u samom tkivu naše internet stranice.

Vaša reklama može lako da se nalazi na prvoj strani; ciljno u kategorijama kako u sklopu proizvoda, tako i u našoj zajednici korisnika. Oglašavanjem u kategorijama, obezbeđujete vidljivost posetiocima koji traže određen tip proizvoda. Reklamni baner je prednost, a i vrlo atraktivan vid reklamiranja.

Kao primer, položaj dva banera možete videti ispod.

Oglasna pasica

Abrakadabra

Kao što ime kaže, to je reklama, koja donosi čarobne rezultate vaše reklamne kampanje. Abrakadabra je najpoželjnije reklamiranje proizvoda na našoj internet stranici i u isto vreme oglasni prostor sa najboljim rezultatima. Preporučujemo ga svakome, ko želi da poveća prodaju svojih proizvoda.

Tajna uspeha je u ekskluzivnosti (sa vašom reklamom ste prisutni samo vi, bez konkurencije) i pravoj poziciji u odgovarajućim kategorijama na stranici. Dakle, uz pomoć abrakadabre predstavite svoj proizvod tačno u određenoj kategoriji i prikažite ga sa ponudama vaše konkurencije na stranici proizvoda. Ona vam takođe pruža, da se reklamirate u okviru naše zajednice, “pridružite” razgovoru korisnika u kategoriji, koja je važna za vas.

Baner možete lako da kreirate sami ili da to za vas pripremimo mi u skladu sa vašim ciljevima (poboljšavanje prodaje, pravljenje brenda, posebna kampanja). U svakom slučaju vi ćete biti naši prodajni savetnici koji veselo besplatno savetuju na osnovu iskustva i uspešnih rezultata. Cena oglaševanja zavisi od kategorije i njene posećenosti.

Abrakadabra veličine 610x100 je prisutna kako na listi proizvoda tako i na pojedinačnim stranicama proizvoda u ponudama vaše konkurencije.

Takođe, kao dopuna reklamni položaj liste proizvoda dimenzija 970x180, i njena veličina omogućava, da vaš potencijalni kupac, pretražujući datu kategoriju, ne može da vas previdi!

Na slici ispod možete videti, kako izgledaju oba tipa abrakadabre postavljeni na stranici.

Abrakadabra

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.