Oglašavanje u e-novosti

PR članak

Idealno.rs svojim registrovanim korisnicima, koji su se prijavili za e-novosti (u novembru 2013 ih je bilo 89.000), 2x mesečno šalje zanimljivosti i savete (umesto njihove) kupovine. Korisnici su takođe informisani o novostima na internet stranici, o uzbudljivim novim proizvodima, pronalascima, nagradnim igrama, itd. E-novosti je mesto za predstavljanje vaše kompanije i proizvoda.

PR članak u e-novostima je uspešan i proveren način komunikacije sa potencijaln kupcima. Vaša poruka može da bude u obliku teksta, slike ili kombinacija oba načina komunikacije i uključuje link ka vašoj starnici. Omogućavamo vam napredno odvajanje korisnika po polu i interesnim grupama, kada god je to moguće.

Po dogovoru, mogući su i napredni oblici merenja rezultata i prilagođavanje e-novosti. Jedan od ovih oblika je da kreirate novu kontakt listu u skladu sa akcijama korisnika. Možete, na primer kreirati listu svih onih koji su otvorili vaš link, i njima možete kasnije da pošaljete poseban e-mail.

Takođe može da se prilagodi i testira niz različitih pitanja (subjekata) i tako pošalje kampanja o toj temi, koja je ostvarila najbolje rezultate na bazi uzorka. PR članak je vrlo dobar alat za komunikaciju sa potencijalnim kupcima i donosi odlične rezultate.

Top proizvod

Top proizvodi u e-novostima su konstantni, i sa njima korisnici preporučuju proizvode ili vruće zanimljive novitete na tržištu. Top proizvodi se nalaze odmah na početku e-novosti i kao takvi su vidljivi odmah nakon otvaranja e-maila. Nudimo vam mogućnost, da link top proizvoda direktno vodi na proizvod na vašoj internet stranici, ekonomično ukoliko želite da po nižoj ceni omogućite promociju vašeg proizvoda, koji ima link ka stranici Idealno.rs. Ovo je svakako jedan od vrelih oblika predstavljanja vaših top proizvoda, jednom 89.000 primalaca novosti Idealno.rs.

Da bismo poslali e-novosti upotrebljavamo svetski poznato rešenje Mailchimp, koji omogućava visok nivo usluge e-pošte i najbolje rezultate. Na kraju vaše kampanje vam omogućava detaljnu statistiku za procenu uspešnosti vaše kampanje.

Oglaševanje v e-novicah

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.