Komentari

Pre 3 godine

MBS šporet na drva 7RS levi, braon

MBS šporet na drva 7RS levi, braon

Pozdrav, Zvanični podaci proizvođača su: 43m2-56m2(drvo) 48m2-63m2(ugalj)

Pre 3 godine

MBS šporet na drva 7RS levi, braon

MBS šporet na drva 7RS levi, braon

koja je grejna zapremina?

Pre 5 godina

BEKO kuhinjski aspirator CWB6420X

BEKO kuhinjski aspirator CWB6420X

Ovaj aspirator je baš deluje kvalitetno. Izgleda dobro, naročito ova srebrna boja, osvetljenje mu je odlično, a super mu je i protok vazduha. Jedino bi mu zamerila što je malo bučniji, ali sve ostalo je super.

Kupovina kuhinje i kućnih aparata

22.12.2014. 05.24.00

U kuvanju su nam gotovo svakodnevno potrebne razne naprave i uređaji s kojima je kuvanje lakše i jednostavnije, a ponekad i nezamislivo. Pored niza neizostavnih kuhinjskih naprava i pribora, dostupni su nam i uređaji koje koristimo tek povremeno, ali bez kojih je gotovo nemoguće pripremiti određenu vrstu jela. Jedni od takvih uređaja su pekač za vafle ili uređaj za brušenje noževa. Oba uređaja nisu neophodan deo kuhinjske opreme, ali teško da ćete ispeći vafle bez posebno dizajniranog pekača.

Posebnu pažnju pri kupovini nove kuhinje trebamo obratiti pažnju na kvalitet jer ćemo nju koristiti narednih nekoliko godina. Osim toga, trpezarija će nam služiti za druženje prilikom ručka ili večere pa je bitno da se osećamo prijatno u njoj.

Kao kad kupujete bilo koju drugu stvar, tako i kad kupujete kuhinju, viša cena često znači bolji kvalitet. Za kupovinu kvalitetne kuhinje trebali bi da odvojite desetak hiljada dinara za drveni deo i aparate kojima ćete opremiti kuhinju.

Drveni deo kuhinje možete kombinovati, pa ih tako možete naručiti u različitim bojama koje će se dobro slagati s bojama koje odredite za boju zida. Stolice i sto takođe možete kombinovati po želji.

Izbor kućnih aparata zadaće vam više muke od odabira drvenog dela kuhinje. Kod njih ima mnogo više izbora i mogućnosti, pa valja odabrati dobar aparat, što je običnom čoveku ponekad teško. To je razlog zašto se u svakoj prodavnici kućnih aparata nalaze prodavači koji nam mogu obrazložiti prednosti i mane određenog uređaja.

Kućni aparati, koji se nalaze u svakoj kuhinji su: šporeti, mašine za pranje sudova, frižideri i ploče za kuvanje. Danas možemo kupiti rernu koja se sama čisti, ako želite baš takvu pazite da ima oznaku pirolize. Iz tog razloga cena pećnice može biti veća, pa samim tim raste i cena same kuhinje. Tokom godina su postale sve popularnije indukcijske ploče, čime postižemo brže kuvanje i ekonomičnije raspolažemo vremenom. Cena indukcijskih ploča je veća od standardnih šporeta pa time opet raste i ukupna cena kuhinje.

Prilikom izbora frižidera trebate obratiti pažnju na prostor kojim raspolažete, i izabrati onaj u koji će stati sve namirnice potrebne vašem načinu života. Pri kupovini svih kuhinjskih aparata obratite pažnju na energetsku klasu jer ćete time uštediti i na računu za struju.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.