Komentari

Pre 4 meseca

PHILIPS aparat za kafa HD8917/09

PHILIPS aparat za kafa HD8917/09

Ceo svet ovaj modelu prodaju za oko 500€,samo kod nas moraju toliko da se zaradi,bas su bezobrazn

Kupovina aparata za kafu

22.12.2014. 09.02.00

Zbog ubrzanog tempa života često nam se dogodi da nemamo dovoljno vremena za odmor, opuštanje i dobru kafu. To je razlog zašto se aparati za kafu sve bolje prodaju. Aparati za kafu su sve prisutniji u reklamama, konkurencija je velika, pa je sve više različitih i modernih modela na tržištu.

Kada kupujemo aparat za kafu moramo imati na umu činjenicu kako je svaki aparat izrađen tako da bi se u njemu kuvala određena vrsta kafe. Zato su aparati za kafu vrlo profitabilni za proizvođače i trgovce iako je prodajna cena veoma niska. Veliki deo zarade su upravo određene vrste kave za određeni aparat, pa se cela zarada bazira prvenstveno na tome.

Ako ste pre kupovine svesni ovih stvari, možete proveriti cene aparata za kafu na našoj stranici.

Aparati za kavu pri radu mogu proizvoditi određeni zvuk, buku, te se takvi aparati ne mogu koristiti na mestima gde buka nije dobrodošla i gde nam treba tišina. Dakle, aparat nije prikladan za biblioteke, čitaonice i slične ustanove, u vašem domaćinstvu to verovatno neće biti problem, čak i u slučaju da odaberete nešto glasnije aparate.

Trenutno je na tržištu nekoliko marki aparata za kafu jako popularno. Na primer Dolce Gusto je aparat jedini za takvu kafu. On se verovatno trenutno nalazi na samom vrhu želja kupaca. Može se kupiti u raznim bojama, a možete birati između nekoliko modela i veličina.

Kod veličine je važan količina vode. Ako imate više vode, možete skuvati više kafe odjednom, tako da ne morate da trošite vreme na ponovno kuvanje kafe. Isto tako važna je i snaga motora, pogotovo ako želite da vam kafa bude brzo gotova.

Neki aparati za kafu omogućavaju pripremu toplih, ali i hladnih napitaka. To ne mogu svi aparati, pa tako se za tu mogućnost raspitajte pri kupovini.

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.