Biciklizam je zabavan, ali pazite na sigurnost

22.12.2014. 19.32.00

Biciklizam je vrlo popularan sport među svim starosnim grupama. Popularizaciji biciklizma u mnogome su pridonela razna sportska događanja, priredbe i upšteno, promovisanje biciklizma kao dela zdravog načina življenja. Biciklizam povoljno utiče na naše zdravlje, rekreativno je i opuštajuć, ali i vrlo praktičan i brz način kretanja.

image

Bicikle ćete danas naći po vrlo povoljnim cenama, u gotovo svakoj radnji, a ako kupujete van sezone možete i prilično da uštedite te izaberete kvalitetniji i bolje opremljeni model. U svakom slučaju, proveravajte ponudu na Ceneje.rs - trudimo se svakodnevno da vam donesemo najbolju ponudu i najniže cene.

Biciklizam može biti jedna od aktivnosti u kojoj ćete uživati sa svojom porodicom. Ako imate malu decu prikladne će biti dečije sedalice za bicikle sa kojima možete povesti dete na neku od biciklističkih vožnji. A ako su vam deca malo veća, kupite im bicikl. Ponuda je velika, gotovo svaka vrsta bicikala dolazi i u dečijoj veličini pa smo sigurni da ćete pronaći neki prikladni model.

Bicikli mogu biti gradski, brdski, drumski, BMX, električni i cruiser bicikli, a gotovo svaka od tih vrsta ima i različiti dizajn za žene, muškarce i decu. Po svojoj visini izaberite veličinu rama i točkova. Najčešći odabir su brdski bicikli koji su praktični i zgodni podjednako za vožnju u prirodi i po gradskom asfaltu.

Kada odaberete bicikli, razmislite i o kupovini dodatne opreme – nosači, korpe, bidoni, kacige, brzinometri, svetla – sve će vam to olakšati vožnju i zagarantovati dodatnu sigurnost dok ste na biciklu. Razmislite i o automobilskom nosaču za bickle, posebno, ako ni na odmoru ne želite da se odreknete uživanja na dva točka.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka