Apple iPad

22.12.2014. 11.25.00

Svim ljubiteljima Apple-ovih proizvoda se pomuti razum kad čuju da je novi proizvod plasiran na tržište. Apple iPad je svakako jedan od njih, svaki novi model pobuđuje duh, pa se tako stvaraju ogromni redovi ispred prodavnica pri izlasku svakog novog modela.

Svaki ponosni vlasnik iPad tableta s ponosom pokazuje svoj uređaj u javnosti, što pridonosi njegovoj reputaciji gotovo jednako kao da ima novi automobil, iako je cena novog iPada višestruko niža.

Za iPad 2, kao i za svaki drugi uređaj, Apple će napraviti nekoliko modela tako da možete izabrati onaj koji svojim tehničkim karakteristikama najviše odgovara vama. Prilikom odabira Apple iPada morate gledati iste stvari kao kad kupujete prenosni računar ili bilo koji sličan proizvod.

Budući da ćete Apple iPad verovatno da koristite van kuće gde nećete biti u mogućnosti da koristite internet, dobra karakteristika Apple iPada i Apple iPada 2 je ta što ima opciju bežičnog bluetootha. Na tržištu je velika konkurencija prodaje iPad modela, a svi nemaju iste karakteristike. Dakle, kada kupujete proizvod raspitajte se o kvalitetu modela kojeg kupujete.

Kada se odlučite za iPad uređaj, trebate biti svesni i njegovih nedostataka. Zbog ograničenja veličine iPad ne može zameniti vaš laptop ili računar, pogotovo ako koristite iPad za rad i do nekoliko sati dnevno. Dugoročni rad na takvim malim ekranima može biti vrlo težak, ali isto tako se može dogoditi da programi ili web stranice neće raditi dobro, uopšteno biće prilično beskoristan zbog malog ekrana.

Drugi nedostatak tableta je malo prostora na disku. Prostor za skladištenje podataka je obično mnogo manji nego što smo navikli kod naših personalnih računara, gde je taj prostor nekoliko puta veći.

Kupovina iPada ima i svojih prednosti, osim prestiža, tu su mala težina i dugo trajanje baterije. To što je lagan omogućava vam da ga možete nositi svugde sa sobom, čime dobijate brži pristup podacima te pristup internetu bez obzira gde se nalazili. Takođe, trajanje baterije je znatno duže nego kod prenosnog računara s velikim zaslonom.

Cene možete da proverite u više prodavnica, ali imajte na umu da će vas iPad koštati puno više nego što bi vas koštao konkurentan proizvod druge kompanije.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2021 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka