iRobot robotski usisivač Roomba 694

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
iRobot robotski usisivač Roomba 694O proizvoduRobotski usisavač iRobot Roomba 694 sa Wi-Fi vezom - idealan za tepihe i tvrde podove - Dirt Detect tehnologija ™ - 3-stepen... Pročitaj ceo opis
29.990,00 din

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 08.18.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o eKupi ponudi
Ponuda prodavnice eKupi za proizvod iRobot robotski usisivač Roomba 694. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0097AC2A

iRobot robotski usisivač Roomba 694

O proizvodu

Robotski usisavač iRobot Roomba 694 sa Wi-Fi vezom - idealan za tepihe i tvrde podove - Dirt Detect tehnologija ™ - 3-stepeni sistem za čišc´enje - moguc´nost podešavanja rasporeda putem aplikacije

Pritisnite dugme i pod c´e biti čist. Iz dana u dan. Robotski usisavač Roomba® svakodnevno održava pod čistim, tako da se možete fokusirati na druge stvari koje život donosi. Zbog stalnog nakupljanja prašine i prljavštine, briga o čistoc´i vašeg doma može izgledati kao beskrajan zadatak. IRobot® Roomba® 694 robotski usisivač je vaš partner u osiguravanju čistoc´e vašeg doma. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moc´nim sistemom čišc´enja, robotski usisavač Roomba® uspešno se bori sa svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kuc´nih ljubimaca tako da se možete posvetiti svemu ostalom što donosi život. Roomba® 694 robotski usisivač sa WiFi komunikacijom kombinuje sistem za čišc´enje u 3 faze sa dve višeslojne četke, posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišc´enje uglova i ivica i snagu usisavanja, tako da može očistiti sve, od najmanjeg otpada do vec´e prljavštine sa poda. Uz pomoc´ Dirt Detect tehnologije, robot otkriva područja koncentrisane prljavštine i obrađuje ih još temeljnije, a pomoc´u praktične iRobot HOME aplikacije možete početi sa čišc´enjem ili podesiti raspored bilo gde i bilo kada. Ali nisu samo roboti bitni za našu tehnologiju. Vi ste bitni - zato tražimo načine da vam pomognemo da učinite više. iRobot® je globalni pionir u robotici više od 25 godina. Naši robotski usisivači Roomba® rezultat su kombinacije inovativnih tehnologija, znanja i iskustava, zbog čega naši proizvodi nude optimalno rešenje za temeljno čišc´enje poda.

Glavne prednosti Roombe 694

Robot ima više od 25 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji inovativnih robotskih aparata za domac´instvo i više od 30 miliona robota prodatih širom sveta. Bez obzira na izbor - Roomba, Braava ili oboje - vaš pod c´e dobiti potrebnu specijalizovanu negu.
3-stepeni sistem čišc´enja hvata sve, od najmanjih čestica do vidljive prljavštine i dlaka kuc´nih ljubimaca
Samopodesiva glava za čišc´enje automatski podešava visinu, tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu sa različitim podnim površinama i mogu efikasno očistiti tvrde podove i tepihe.
Dirt Detect ™ senzori otkrivaju više zaprljanih područja vašeg doma i upozoravaju robota da im posveti još više pažnje.
Pomoc´u iRobot HOME aplikacije možete početi sa čišc´enjem ili podesiti raspored čak i kad niste daleko od kuc´e.
IRobot® je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Sledila je vizija da korisni i praktični roboti postanu stvarnost.

Zašto izabrati robota od iRobota?


Proveri iRobot razliku

iRobot usko je specijalizovan za robotiku, ulaže vec´inu svog profita u svoj razvoj i nije podlegao iskušenju da skrene pažnju na druga područja radi boljih kvartalnih izveštaja. Vec´ 30 godina razvija robotske usisivače. Poseduje preko 1500 patenata. Više od 30 miliona usisivača vec´ je prodato širom sveta.

Roomba je pre svega usisivač• U modulu za čišćenje poseduje dve višeslojne četke • Visoko efikasni filtri • Efikasno čišc´enje poda • Kombinacija više patentiranih senzora • Patentirana iAdapt navigacija • Tehnička pomoć, servis i rezervni delovi

iRobot® Roomba® 694
Svakodnevna čistoća, bez napora

Više od 25 godina iskustva i inovacija u robotici

iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Sledila je vizija da korisni i praktični roboti postanu stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 miliona robotskih aparata u domac´instava širom sveta, uključujuc´i robotske usisivače Roomba i robotske uređaje za pranje iz porodice Braava. Ali nisu bitni samo roboti. Važni ste Vi - zato pokušavamo da nađemo najbolje načine da vam pomognemo da učinite više.

3-stepeni sistem čišc´enja i dve višeslojne četke i snaga usisavanja

Prašina i prljavština ne mogu pobec´i od 3-stepenog sistema čišc´enja. Ovo kombinuje posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišc´enje ugla, dve višeslojne četke i snagu usisavanja. Bočna četkica briše ostatke iz uglova i duž zidova na putu čišc´enja robota. Četkica za ravne ivice pomera otpatke sa uglova i ivica na put čišc´enja robota. Višeslojne četke sa tepiha i tvrdih podova podižu prljavštinu, prašinu i dlake kuc´nih ljubimaca, a usisavač ih usisava u posudu.

Čisti prljavštinu sa tepiha i tvrdih podova

Samopodesiva glava za čišc´enje automatski podešava visinu, tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu sa različitim podnim površinama i mogu efikasno očistiti tvrde podove i tepihe

Inteligentna navigacija po vašem domu

Sa iAdapt® navigacijom i svojim paketom pametnih senzora, Roomba® 694 donosi više od 60 odluka u sekundi, prilagođavajuc´i se vašem domu i pomažuc´i u temeljnom čišc´enju poda, čak i u mraku. Senzori zaštite od pada osiguravaju da Roomba ne padne niz stepenice ili druge podignute površine.

Uništavač prljavštine koji radi za vas

Uz Dirt Detect Room, robotski usisavač Roomba® uklanja prljavštinu iz najprometnijih delova vašeg doma. Senzori detektuju takva područja vašeg doma sa vec´om koncentracijom prljavštine i upozoravaju robota da se još pažljivije usredsredi na njih.

Očistite oko uglova i ivica

Bočna četkica za čišc´enje uglova sa svojim specijalnim oblikom pod uglom od 27 stepeni pomera smec´e sa teško dostupnih mesta prema sistemu 3-stepenog čišc´enja.

Odlično za čišc´enje dlake kuc´nih ljubimaca

Roombin® sistem za čišc´enje poda u 3-stepena uklanja dlake kuc´nih ljubimaca,dlake od kose, sitne čestice prašine i otpada ostaju zarobljeni u efikasnom AeroVac filteru.

Očistite sa bilo kojeg mesta ili naručite aplikaciju Alexa & Google Home da aktivira ili zaustavi vašeg robota

Pomoc´u iRobot HOME aplikacije možete pratiti ili podesiti raspored čišc´enja robotskih usisavača Roomba® sa Wi-Fi® komunikacijom. Aplikacija iRobot HOME omoguc´ava korisnicima da prate aktivnosti čišc´enja, pregledaju istoriju čišc´enja ili gledaju video zapise o održavanju robota. Pored toga, robot se stalno ažurira na najnoviji softver putem aplikacije i tako ostaje u toku. Roomba 694 je kompatibilan sa virtualnim pomoc´nicima Alexa i Google Home. Jednostavno naručite virtuelnom pomoc´niku da ga aktivira, zaustavi ili usmeri Roombu na stanicu za punjenje.

Originalni delovi

Roomba® robotski usisivač je sklopiv, tako da se vec´ina delova može zameniti kako bi se produžio vek vašeg usisavača. Moguc´nost kupovine pojedinačnih delova opreme (na primer filtera ili opcija Virtualnog zida). Sa originalnim iRobot delovima, kvalitet vašeg Roombe® je zagarantovan

Za koga?

Robotski usisivač iRobot Roomba 694 pogodan je za svakodnevno čišc´enje centralnog prostora - kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka. Po potrebi ga možete odneti u druge prostorije ili na sprat. Pošto nema podešavanje rasporeda, pokrec´emo ga ručno. Po završetku rada vrac´a se u stanicu za punjenje. Savetujemo vam da usisavate dok niste kod kuc´e, jer je to prašina na podu gde robot usisava bez nepotrebnog podizanja nazad u vazduh.

iRobot robotski usisivač Roomba 694
iRobot robotski usisivač Roomba 694
od 29.990,00 din
u 1 prodavnici

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2022 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka