Janod Kuhinja za devojčice Reverso

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Janod Kuhinja za devojčice Reverso

Nežne boje, jedinstven i moderan stil koji kombinuje puno prelepih detalja … Deci će se svideti ova drvena kuhinja! Predivno ... Pročitaj ceo opis

25.200,00 DIN
Proizvođač
Materijal
Minimalna starost (godine)
3
Vrsta igračke
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0093023C
Prijavi grešku

Janod Kuhinja za devojčice Reverso

Nežne boje, jedinstven i moderan stil koji kombinuje puno prelepih detalja … Deci će se svideti ova drvena kuhinja! Predivno opremljena i dvostrana, nudi brojne mogućnosti za igru. Dvostrani kuhinjski štednjak Reverso opremljen je funkcionalnim satom, metalnim sudoperom i indukcionom pločom sa zvučnom i svetlosnom signalizacijom. Samo jednom pritisnite crvene tastere da se ringle upale, a zatim drugi put da čujete zvuk ključanja vode. Zvuk i svetlo se automatski isključuju nakon 30 sekundi ili kada pritisnete treći put. Kao prava kuhinja, opremljena je na jednoj strani sa 2 obrtna dugmeta sa zvučnim efektima, rernom, mikrotalasnom pećnicom, ormanom sa magnetnim vratima, a sa druge strane nalaze se 2 dugmeta sa zvučnim efektima, mašinom za pranje veša i policama za odlaganje. Da bi efekat bio realističniji uz kuhinju je uključeno 7 metalnih dodataka: 1 tiganj, 1 šerpa, 1 sito, 1 kašika, 1 špatula, 1 kašika sa prorezima, 1 kašika za testeninu i na kraju 1 držač za tkaninu. Visina kuhinjskog šanka: 50 cm.

Karakteristike:

Preporučena upotreba: 3+ godine
Dimenzija proizvoda: 55 x 32 x 92.5 cm
Napomena: Sklapati proizvod isključ?ivo uz nadzor roditelja

Deklaracija proizvoda:

Uvoznik: Jip retail and services
Proizvodjač: Juratoys Francuska
Zemlja porekla: Kina

Janod Kuhinja za devojčice Reverso
Janod Kuhinja za devojčice Reverso
25.200,00 DIN
u Juniorshop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka