Tastatura Redragon Vishnu K596

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Bežični i žičani režim

Sadrži dvostruki žičani i bežični režim. Jednostavno bežično podešavanje sa priloženim donglom koji omoguc´ava vezu sa malim kašn... Pročitaj ceo opis

10.999,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

in stock

Cena je ažurirana danas od 03.01.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o ComputerLand Shop ponudi
Ponuda prodavnice ComputerLand Shop za proizvod Tastatura Redragon Vishnu K596. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Dodatne funkcionalnosti
Numeričke tipke
Osvetljenje
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00928EB9
Prijavi grešku

Bežični i žičani režim

Sadrži dvostruki žičani i bežični režim. Jednostavno bežično podešavanje sa priloženim donglom koji omoguc´ava vezu sa malim kašnjenjem bez smetnji do 10 metara. Prebacite se na žičnu vezu pomoc´u USB tipe-c kabla. Uživajte u slobodi bežičnog povezivanja, a pritom ne ometate performanse ožičavanjem.

Obilna baterija

Uživajte duže u bežičnoj mreži sa nadograđenom baterijom od 2400mAh. Omoguc´ava upotrebu do 10 sati.
Napravljeno za igrače

10 dizajna bez tastera sa dodatim makro tasterima i namenskim medijskim tasterima čini tastaturu izuzetno kompaktnom i prenosnom. Ušteda prostora u bilo kojoj postavci i idealna za minimalističke postavke stola. Uključeni oslonac za zglobove podržava zglob tokom dugih igračkih maratona i kopča na tastaturu magnetima.

Opremljeni crvenim Linearnim prekidačima OUTEMU. Sila od 40 cN omoguc´ava lagane poteze i lagana je na prstima. Tačka aktiviranja od 2 mm omoguc´ava brzu reakciju. Odlično za FPS i MOBA.

Programabilni makronaredbe

Namenski makro-tasteri se lako mogu programirati. Makro se može kretati od samo jednog tastera do nekoliko tastera. 5 makronaredbi blizu VASD-a za lak pristup i još 5 na vrhu omoguc´ava 10 različitih i jedinstvenih makronaredbi.

Tastatura Redragon Vishnu K596
Tastatura Redragon Vishnu K596
10.999,00 DIN
u ComputerLand Shop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka