Buck 3897 Bantam

Buck 3897 Bantam

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Kako bi zadovoljili potrebu za laganim, sigurnim i pristupačnim nožem, buck je razvio nož Bantam. Kvalitet i trajnost su bili glavni ciljevi, kao i pouzdanost. Mehaniz... Pročitaj ceo opis

3.990,00 DIN
Proizvođač
Tip opreme
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00922D45
Prijavi grešku

Kako bi zadovoljili potrebu za laganim, sigurnim i pristupačnim nožem, buck je razvio nož Bantam. Kvalitet i trajnost su bili glavni ciljevi, kao i pouzdanost. Mehanizam zaključavanja dodaje potrebne sigurnosne karakteristike, a razni kamo modeli omoguc´avaju dodatnu upotrebu na terenu ili jednostavno izgledaju dobro za svakodnevno nošenje. Prvobitno proizveden u Kini, Buck je 2009. godine doveo Bantam u svoju fabriku Post Falls za proizvodnju u SAD-u. Takođe, ponuđen u različitim nijansama kamo boja, Bantam je od početka bio najprodavaniji. Buck-ove elegantne nove serije lakih leđa sa srednjim zaključavanjem sadrže mnoštvo pogodnih dodataka koji su jednostavni za upotrebu. Od vrha sečiva, preko široke kose ivice, ovi noževi su spremni da odgovore na sve vec´e svakodnevne potrebe. Lagana ručica ETP nudi čvrst, dobro uravnotežen zahvat. Stisci palca na obe strane sečiva omoguc´avaju jednostavno otvaranje pomoću jedne ruke, dok leđno pozicioniranje sa srednjim zaključavanjem omoguc´ava glatko zatvaranje.

Karakteristike:

Dužina noža: 13cm
Dužina sečiva: 9.2cm
Materijal sečiva: nerđajući čelik 420 HC
Materijal drške: Termoplastika
Težina: 90.7g
Zemlja porekla: USA

Buck 3897 Bantam
Buck 3897 Bantam
3.990,00 DIN
u Lovackaoprema.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka