Masturbator

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Masturbator Flight je prava stvar za tebe i tvog mačora. Kada poželiš malo dodatne zabave, bilo da si solo ili u vezi, ovaj slatkiš će zadovoljiti tvoj nezasiti libido i ... Pročitaj ceo opis
6.990,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00917CC7
Prijavi grešku
Masturbator Flight je prava stvar za tebe i tvog mačora. Kada poželiš malo dodatne zabave, bilo da si solo ili u vezi, ovaj slatkiš će zadovoljiti tvoj nezasiti libido i trenirati tvog macana na uzbudljiv način. Masturbator je jednostavnog, diskretnog dizajna, oblikovan tako da savršeno leži u ruci. Model je uvek atraktivne crne boje. Njegova unutrašnjost je silikonska i specijalno dizajnirana tako da tvom polnom organu obezbedi savršen nadražaj. Pruža izuzetno realističan stimulativni ugođaj. Predlažemo da koristiš i neki dobar lubrikant, kako bi penetracija bila lagodna, a tvoji orgazmi još slađi. Pored sjajnih modela masturbatora, imamo i dobar izbor kvalitetnih lubrikanata. Poruči odmah i zabavi se!
Masturbator
Masturbator
6.990,00 DIN
u sexyshop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka