Šolja Objektiv Canon

Šolja Objektiv Canon

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Šolja Objektiv Canon je za grupu kanondžja jer kanondžije, a i bilo koji drugi ljubitelji fotografije znaju koliko vredi dobar objektiv...mnogi će vam reći da je bitni... Pročitaj ceo opis

1.600,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008FC85B
Prijavi grešku

Šolja Objektiv Canon je za grupu kanondžja jer kanondžije, a i bilo koji drugi ljubitelji fotografije znaju koliko vredi dobar objektiv...mnogi će vam reći da je bitniji i nego sam aparat. Što i ima smisla, svetlo je jedan, ako ne i najbitniji faktor lepe fotografije. Jer nema dobre kompozicije bez valjanog svetla, a i šta će nam dobro svetlo bez valjanog rasporeda elemenata fotografije. Što nas vraća na pitanje, pomalo podsećajući na večno pitanje koje sebi muškarci postavljaju a to je: Da li je važnija tehnika ili dodar "objektiv"? U svakom slučaju, dobar aparat ne vredi bez valjanog oka tj.objektiva.

Nego da se mi vratimo našem proizvodu. U pitanju je šolja u obliku Canon objektiva 24-105 mm. Svi zavisnici mogu slobodno da piju svoje omiljeno piće iz objektiva dok prelistavaju ili obrađuju slike u photoshop-u.

Karakteristike:
Materijal: Plastika spolja, unutra nerđajući čelik,
Dimenzije: visina 15 cm,
Zemlja uvoza: Nemačka,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Šolja Objektiv Canon
Šolja Objektiv Canon
1.600,00 DIN
u gadget4gift

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka