Hanayama Cast Puzzle UFO

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Hanayama Cast Puzzle UFO podseća na vanzemaljski brod tkz.NLO pa otuda i ime ali na engleskom UFO (Unidentified flying object). Vaša misija je da uklonite globus iz kl... Pročitaj ceo opis

1.500,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008FC784
Prijavi grešku

Hanayama Cast Puzzle UFO podseća na vanzemaljski brod tkz.NLO pa otuda i ime ali na engleskom UFO (Unidentified flying object). Vaša misija je da uklonite globus iz klasičnog oblika NLO-a i da ga vratite nazad. Potrebna vam je sva logika i inspiracija koju možete pronac´i u svom mozgu da to uradite. Trebac´e vam i čvrste ruke, jer globus nije samo jedan komad. To su 4 komada. I krec´e se unutar prstenova NLO-a. Možda ne izgleda tako, ali na kraju c´ete imati 6 komada koje c´ete ponovo sastaviti.

Ovu neverovatnu NLO enigmu smislio je finski dizajner Vesa Timonen. Vesa je dizajnirao niz zagonetki za Hanajamu tokom godina i njegov zaštitni znak je jednostavan dizajn, koji ponekad zavarava, uz izuzetno teško rešenje glavolomke. Ova Hanayama mozgalica je prvobitna bila dostupna samo japanskom tržištu da bi potom bila dostupna za ceo svet. Treba istaći da je ovo model iz 2019.godine.

Sve mmodele možete videti klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Karakteristike:
Težina: 4,
Dimenzije: 4.8 cm x 4.8 cm x 2.7 cm,
Zemlja uvoza: Belgija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina

Nivo 4

Hanayama Cast Puzzle UFO
Hanayama Cast Puzzle UFO
1.500,00 DIN
u gadget4gift

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka