Fortuna Steznik za teniski lakat sa uloškom (FT025S)

Fortuna Steznik za teniski lakat sa uloškom (FT025S)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Steznik za teniski lakat sa uloškom S FT025SFortuna Steznik za teniski lakat, sa uloškom, vel.S FT-025-S Neoprene ortoza za teniski lakat, sa uloškom. Veličina S (small),... Pročitaj ceo opis
1.650,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008DD99D
Prijavi grešku
Steznik za teniski lakat sa uloškom S FT025SFortuna Steznik za teniski lakat, sa uloškom, vel.S FT-025-S Neoprene ortoza za teniski lakat, sa uloškom. Veličina S (small), za obim članka 14,5 – 16 cm. Izrađeno od visoko kvalitetne Neoprene gume Obezbeđuje konstantni ujednačen pritisak i potporu. Sprečava patološki pokret u zglobu. Podržava fiziološki pokret u zglobu. Održava radnu temperaturu zgloba i mišića. Zadržava telesnu temperaturu u kontaktu sa kožom. Poboljšava cirkulaciju krvi povređene oblasti. Ubrzava ozdravljenje i oporavak. Dodatni efekat toplote na mišiće i zglobove povećava elastičnost i gipkost što pomaže u prevenciji sportskih povreda. Neoprene steznik - ortoza za lakat izrađen je od visoko kvalitetne Neoprene gume. Obezbeđuje konstantni ujednačen pritisak i potporu, sprečava patološki, a podržava fiziološki pokret u zglobu, održava radnu temperaturu zgloba i mišića, zadržava telesnu temperaturu u kontaktu sa kožom, poboljšava cirkulaciju krvi povređene oblasti, ubrzava ozdravljenje i oporavak. Dodatni efekat toplote na mišiće i zglobove povećava elastičnost i gipkost što pomaže u prevenciji sportskih povreda.
Fortuna Steznik za teniski lakat sa uloškom (FT025S)
Fortuna Steznik za teniski lakat sa uloškom (FT025S)
1.650,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka