Sto za masažu MasterPRO® ProPatrol EXTREME

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Aluminijumski stolovi za masažu MasterPRO® ProPatrol EXTREME pored prelepog modernog dizajna i povećane dužine,ima ojačanu nosivu konstrukciju izrađenu od aluminijuma...
Pročitaj ceo opis
28.800,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008D864C
Prijavi grešku

Aluminijumski stolovi za masažu MasterPRO® ProPatrol EXTREME pored prelepog modernog dizajna i povećane dužine,ima ojačanu nosivu konstrukciju izrađenu od aluminijuma što ga čini da bude veoma lagana pritom jako stabilan sa mogućnošću da trpi velika radna opterećenja.
Tapaciran sa Baby Face™ Ultra soft PU kožom, koja je jako izdržljiva a pritom veoma mekana, topla na dodir i udobna.
Zahvaljujući “easy lock system-u” na nogarama jako brzo i vrlo lako možete manuelno promeniti sto za masažu na željenu visinu.
Idealan model za sve one koji imaju potrebu da često nose sto za masažu sa sobom.
1. Neto težine samo 13 kg.2. Težina stola za masažu sa dodacima ( rukonasloni,podesivi naslon za glavu i naslon za relaksaciju ruku ) iznosi 14.5 kg.3. Debljina sunđeraste pene iznosi 50 mm.4. Produžen za 5 cm u dužinu.5. Naslon za glavu podesiv pod uglom i visinom izrađen od aluminijuma i drveta.6. Mogućnost kupovine do 12 mesečnih rata.7. Kompletne karakteristike ovog modela možete pogledati u rubrici specifikacija.8. GARANCIJA 24 MESECA NA NOSIVU KONSTRUKCIJU.MasterPRO® ProPatrol EXTREME sto za masažu poseduje ojačani obostrani otvor za naslon za glavu, što znači da možete nesmetano koristiti i držač za rol platno.Kupovinom stola za masažu ostvarujete 40 % popusta :

1. Na najkvalitetnije DeLuxe 100% pamučne presvlake.2. Držač za papirnu rolnu.Spisak zadovoljnih kupaca pogledajte na stranici reference.
Sto za masažu MasterPRO® ProPatrol EXTREME
Sto za masažu MasterPRO® ProPatrol EXTREME
28.800,00 DIN
u Masterpro-spa.com

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka