Boja za tekstil i kožu Pentart, 50ml

Boja za tekstil i kožu Pentart, 50ml

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Kvalitetna boja za tekstil i kožu Pentart ima nežnu kremastu konzistenciju i sadrži visoku koncentraciju pigmenata. Univerzalna je i pogodna za slikanje na tekstilu (pamu... Pročitaj ceo opis
359,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 03.06.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Bela duga ponudi
Ponuda prodavnice Bela duga za proizvod Boja za tekstil i kožu Pentart, 50ml. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008BE8F1
Prijavi grešku
Kvalitetna boja za tekstil i kožu Pentart ima nežnu kremastu konzistenciju i sadrži visoku koncentraciju pigmenata. Univerzalna je i pogodna za slikanje na tekstilu (pamuk, lan i slično) i na koži. Ima odlčnu pokrivnu moć i može se koristiti kako na svetlim, tako i na tamnim podlogama. Jedinstvene nijanse se mogu mešati međusobno i upotrebiti bez razređivanja. Boja za kožu i tekstil dobro prijanja na tekstilna ili kožna vlakna, ne puca i ne ljušti se. Nakon sušenja je elastična, fleksibilna i meka na dodir. Suši se za nekoliko sati. Idealna je za izradu raznih motiva na torbama, patikama i sličnim komadima.

Kako se koristi?

Pre nanošenja boje tekstil treba isprati a kožu dobro očistiti od nečistoća. Time ćete sprečiti da se boja skine sa kože ili tekstila prilikom narednog pranja. Pre upotrebe bočicu treba dobro promućkati kako bi se boja ujednačila. Možete je nanositi klasičnom ravnom ili sunđerastom četkom. Nakon sušenja od nekoliko sati, i prepeglavanja sa naličja u trajanju od oko 30 sekundi, boje će biti vodootporne i otporne na pranje u mašini za veš. Temperaturu pegle namestite u odnosu na tip tekstila na kom radite. Ukoliko ostavite boju da se suši oko 7 dana peglanje neće biti potrebno. Više o proizvodu naći ćete u priloženom videu.

Naš savet

Zahvaljujući nežnoj i kremastoj strukturi ove boje za tekstil i kožu, možete ih koristiti u kombinaciji sa šablonima ili za tehniku pečatiranja. Rad sa šablonima uz ove boje je veoma jednostavan, dovoljno je samo da preko šablona nanesete boju i to je sve. Ne zaboravite da boju nanosite sunđerom ili četkom. Prilikom pečatiranja boju na pečat nanesite tapkanjem. Na kraju forme možete istaći konturama za tekstil.
Boja za tekstil i kožu Pentart, 50ml
Boja za tekstil i kožu Pentart, 50ml
359,00 DIN
u Bela duga

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka