Vazdusna puska Cometa 220 Galaxy 4.5mm 195 m/s

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Proizvod je dostupan u našim maloprodajama.Za dodatne informacije pozovite nas na 035/8233-850Proizvod nije dostupan za kupovinu preko sajta.Vazdušna puška Cometa 220 Gal... Pročitaj ceo opis
18.200,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008AC967
Prijavi grešku
Proizvod je dostupan u našim maloprodajama.Za dodatne informacije pozovite nas na 035/8233-850Proizvod nije dostupan za kupovinu preko sajta.Vazdušna puška Cometa 220 Galaxy Wood, visoke preciznosti sa manje trzaja, jake konstrukcije, modernog dizajna
Sintetički kundak
Kalibar: 4,5mm.
Ukupna dužina puške: 1060 mm.
Početna brzina: 195m/s
Težina puške: 2,8 kg.
Brend: Carabinas Cometa SA (Španija)
Oružje spada u kategoriju D koja se ne evidentira u MUP-u.

Najbolji odnos cene i kvaliteta dokazuje i podatak da je procenat reklamacije, najniži od svih brendova trenutno zastupljenih u Srbiji.

Održavanje vazdušnog oružja:
Naime, primetan je pad snage „Break Barrel“ vazdušnih pušaka, takozvanih prelamača, prilikom upotrebe u zimskim uslovima.
Jedan od krivaca za osetni pad snage ovih pušaka na nižim temperaturama jeste taj što nove generacije vazdušnog oružja imaju dihtunge, popularno nazvane „đonove“, od
mešavine poliuretana, koji sam po sebi gubi elastičnost sa padom temperature, dok kod starijih modela, čiji su dihtunzi izrađeni od kože, dolazi do zgušnjavanja ulja kojim su podmazani.
Podmazivanje dihtunga značajno utiče na performanse, ali i na njegov vek trajanja, te se puške do 200 m/s , a posebno stariji modeli (sa kožnim dihtungom) uglavnom podmazuju uljem. Za tu svrhu se mogu upotrebuti „Balistol“, „Sinol“ ili slični proizvodi iste namene. Treba voditi računa da su ulja bez dodatka silikona, jer on koliko god dobar bio za zaštitu od vlage ima osobinu da sa povećanjem brzine trenja menja viskozitet, te je moguće da dođe do otežanog rada dihtunga na nižim temperaturama.
Vazdusna puska Cometa 220 Galaxy 4.5mm 195 m/s
Vazdusna puska Cometa 220 Galaxy 4.5mm 195 m/s
18.200,00 DIN
u Magnumserbia

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka