Bosch Mašina za pranje sudova SMS25AW07E

Bosch Mašina za pranje sudova SMS25AW07E

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Samostojeća mašina za pranje sudova, renomiranog proizvođača Bosch je standard na tržištu zbog akcenta na kvalitetu, uštedi energije, očuvanju okoline i savršenim rezulta... Pročitaj ceo opis
48.990,00 DIN -10 %
44.090,00 DIN
-10 %48.990,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana juče u 03.22.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Tri-O ponudi
Ponuda prodavnice Tri-O za proizvod Bosch Mašina za pranje sudova SMS25AW07E. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Nova energetska klasa (2021)
F
Širina mašine za sudove (u cm)
60 cm
Zaštita protiv izlivanja
da
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0096FC0E
Prijavi grešku
Samostojeća mašina za pranje sudova, renomiranog proizvođača Bosch je standard na tržištu zbog akcenta na kvalitetu, uštedi energije, očuvanju okoline i savršenim rezultatima pranja sudova. Bosch sudomašine se odlikuju sjajnim sistemima i funkcijama, razvijenim u cilju usavršavanja performansi kao što su: EcoSilence - mašina je optimizovana da radi na 48 dB, što predstavlja prijatno tihi režim rada, čineći mašinu idealnim izborom za porodice sa malom decom, jer mašina neće ometati njihov san, svojim tihim, a efektivnim radom. ExtraDry - opcija ekstremno temeljnog sušenja posuđa koji čuva kvalitet i sjaj posuđa. InfoLight - crveno svetlo koje upozorava na to da li je mašina uključena ili ne. AquaStop - najmodernije rešenje u pogledu bezbednosti koje osigurava mašinu od mogućnosti poplave, koje pri izlivanju vode, momentalno zaustavlja rad mašine i preostalu vodu izbacuje u odvod. Mašina ukupno ima pet programa Intenzivni 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, 1h 65 °C, Pretpranje Bosch Mašina za pranje sudova 60cm, samostojeća, Polinox, vrhunskih performansi, može biti vaša za svega nekoliko minuta preko Shoppster online platforme za kupovinu. Tehničke informacije Kapacitet/Potrošnja Energetska klasa: A+ ( na skali energetskih klasa od A+++ do D) Potrošnja energije u programu Eco 50: 290 kWh godišnje, bazirano na 280 standardnih ciklusa čišćenja pri punjenju hladnom vodom i potrošnji na niskim režimima snage. Stvarna potrošnja energije će zavisiti od toga kako se aparat koristi Pot
Bosch Mašina za pranje sudova SMS25AW07E
Bosch Mašina za pranje sudova SMS25AW07E
44.090,00 DIN
u Tri-O

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka