Marvo HG9015G slušalice i slušalice sa mikrofonom Trake preko glave Crno

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KVALITET ZVUKA: Uživaj u vrhunskom audio iskustvu dok igraš omiljene igre zahvaljujući 7.1 virtuelnom surround zvuku i moćnim 50mm zvučnicima Marvo HG9015G slušalica. Pročitaj ceo opis
4.402,00 DIN
Sve ponude
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

2

Cena je ažurirana danas od 03.18.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o G Store Repair doo ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 08.05.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Proizvođač
Boja
Veza
USB
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8E921
Prijavi grešku
• KVALITET ZVUKA: Uživaj u vrhunskom audio iskustvu dok igraš omiljene igre zahvaljujući 7.1 virtuelnom surround zvuku i moćnim 50mm zvučnicima Marvo HG9015G slušalica.

• MIKROFON: Komuniciraj bez prepreka sa svojim timom koristeći visokokvalitetni višesmerni mikrofon sa fleksibilnom rukom, koji jasno hvata tvoj glas iz svih pravaca.

• DIZAJN: Izrađene sa stilom, ove slušalice dolaze sa atraktivnim RGB LED osvetljenjem sa efektom disanja, dodajući dekorativni efekat tvojoj gaming postavci.

• KOMFOR: Marvo HG9015G slušalice su dizajnirane za dugotrajno nošenje, sa mekanim jastučićima presvučenim veštačkom kožom i samopodešavajućom trakom za glavu koja obezbeđuje udobnost.

• KONTROLA: Upravljaj lako svojim audio iskustvom zahvaljujući žičnom daljinskom upravljanju koje ti omogućava kontrolu glasnoće, mikrofona i osvetljenja direktno sa slušalica.

Marvo HG9015G slušalice sa mikrofonom su savršen izbor za sve ljubitelje igara. Sa 7.1 virtuelnim surround zvukom i snažnim basom, ove slušalice će te potpuno uroniti u svet igre. Mikrofon visoke osetljivosti omogućava ti da jasno komuniciraš sa svojim timom, dok RGB LED osvetljenje dodaje poseban vizuelni efekat tvojoj gaming opremi.

Dizajnirane za udobnost, sa mekanim jastučićima i prilagodljivom trakom, Marvo HG9015G slušalice će ti pružiti udobnost i tokom najdužih gaming sesija. Kontrola glasnoće i mikrofona nikada nije bila lakša zahvaljujući praktičnom žičnom daljinskom upravljanju.

Povezivanje preko USB 2.0 porta i dužina kabla od 2.2 m ti daju slobodu pokreta, a kompatibilnost sa PC računarima znači da su spremne za akciju čim ih izvadiš iz kutije. Ne propusti priliku da poboljšaš svoje gaming iskustvo - izaberi Marvo HG9015G slušalice sa mikrofonom i zaroni u svet vrhunskog zvuka.
Marvo HG9015G slušalice i slušalice sa mikrofonom Trake preko glave Crno
Marvo HG9015G slušalice i slušalice sa mikrofonom Trake preko glave Crno
4.402,00 DIN
u G Store Repair doo

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka