Košarkaška konstrukcija sa pleksiglas tablom

Košarkaška konstrukcija sa pleksiglas tablom

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Košarkaška konstrukcija sa pleksiglas tablom izuzetno je jaka i stabilna. Tabla je sa urezom. Sunđerasta zaštita na tabli kao i strunjačna na prednjem delu idu uz konstru... Pročitaj ceo opis
161.600,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX005D2088
Prijavi grešku
Košarkaška konstrukcija sa pleksiglas tablom izuzetno je jaka i stabilna. Tabla je sa urezom. Sunđerasta zaštita na tabli kao i strunjačna na prednjem delu idu uz konstrukciju. Jaka stabilna konstrukcijaTabla od klirita(pleksiglasa)Dimenzija table 1800 x 1050Tabla poseduje urez na mestu gde ide obruč koji se direktno vezuje za konstrukcijuDolazi u kompletu sa zglobnim obručemZaštitna strunjača i sunđerasta zaštita na tabliBaza konstrukcije se betonira u terenKonstrukciju mora postaviti naš tim za montažu uz prethodno slanje ankera koje kupci samo moraju ubetonirati. Mogućnost montaže konstrukcije na teritoriji cele Srbije (cena montaže na upit).
Košarkaška konstrukcija sa pleksiglas tablom
Košarkaška konstrukcija sa pleksiglas tablom
161.600,00 DIN
u Olimp Sport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka