Greb Karta Holiday

Greb Karta Holiday

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Karta koja služi em za planiranje em za overavanje sledećeg odmora, raspusta ili vikend putovanja. Ova mapa pored mape sveta, sadrži i poseban deo namenjen evropskom k... Pročitaj ceo opis

3.500,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0050F608
Prijavi grešku

Karta koja služi em za planiranje em za overavanje sledećeg odmora, raspusta ili vikend putovanja. Ova mapa pored mape sveta, sadrži i poseban deo namenjen evropskom kontinentu jer blic putovanja su uglavnom na našem kontinentu. Ukoliko imate malo duži odmor onda imate šansu da ogrebete i ostatak sveta.

Mapa je upakovana u prelepu tubu, odštampana na sjajnom laminiranom papiru. Da ne bi mapa bila dosadna što se tiče velikih teritorija, znajte da su one podeljene na regije, države i provincije. Ipak kada posetite Moskvu, to ne znači da ste obišli celu Rusiju. Isto važi i za Sjedinjene Američke Države. Nije Nju Jork cela Amerika. Ovde varanja nema. Svaka mapa sadrži i 15.stvari koje mora da uradi svaki svetski putnik.

Karakteristike:
Dimenzije: 60x80 cm,
Štampano u Evropi.

Greb Karta Holiday
Greb Karta Holiday
3.500,00 DIN
u gadget4gift

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka