PINO Slagalica Emocije - Devojčica

PINO Slagalica Emocije - Devojčica

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Upoznaj osećanja - upoznaj sebe i drugare sa Pino Slagalicom Emocije - Devojčica.

prepoznavanje osećanja i razvoj empatije pomoć pri socijalizaciji razvoj fine motorik... Pročitaj ceo opis

592,49 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana juče u 11.09.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Eplaneta ponudi
Ponuda prodavnice Eplaneta za proizvod PINO Slagalica Emocije - Devojčica. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX005002E9
Prijavi grešku
Upoznaj osećanja - upoznaj sebe i drugare sa Pino Slagalicom Emocije - Devojčica.

prepoznavanje osećanja i razvoj empatije pomoć pri socijalizaciji razvoj fine motorike i logičkog razmišljanja povezivanje u celinu 16 elemenata kvalitetno drvo, fina obrada čvrsta podloga za slaganje Pino Slagalica Emocije - Devojčica je slagalica podeljena u četiri dela, od kojih se svaki sastoji od četiri pazle. Sastavljene pazle čine ilustracije osnovnih osećanja. Ljutnja, sreća, tuga i strah predstavljeni su simpatičnim likovima devojčice, a ispod svake sastavljene ilustracije nalazi se emotikon sa istim osećanjem. Na sredini igračke se nalazi drveni krug, čijim se okretanjem otvara polje sa emotikonom- emocijom ilustracije koju treba slagati. Pino Slagalica Emocije - Devojčica je veoma korisna za prvo upoznavanje deteta sa osnovnim emocijama, njihovim značenjem i odražavanjem u društvu. Upoznavajući se sa njima, dete bolje upoznaje ljude i međuljudske odnose. Razumevanje osnovnih emocija čoveka kod deteta budi empatiju i uči ga da iste prepoznaje i kod sebe, da ih razvija ili koriguje. Igračka je namenjena deci najmlađeg uzrasta, koji stiču prva znanja o emocijama i veoma je značajna za razvoj socijalizacije. Pored edukativnih osobina, ova igračka utiče i na razvoj fine motorike, razvija logičko mišljenje, povezivanje i slaganje u celinu. Višestruke akcije koje zahteva igračka Pino Slagalica Emocije - Devojčica, učiniće vašu malu devojčicu zainteresovanom i zadubljenom u igranje svakoga dana. Za vašeg malog dečaka izaberite Pino Slagalicu Emocije - Dečak.






PINO Slagalica Emocije - Devojčica
PINO Slagalica Emocije - Devojčica
592,49 DIN
u Eplaneta

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka