BeSafe auto sedište 9-18kg 1 iZi Comfort X3 Lava - siva

BeSafe auto sedište 9-18kg 1 iZi Comfort X3 Lava - siva

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Auto sedište namenjeno za bezbedan prevoz dece koja spadaju pod grupu 1, mase od 9 - 18 kg. Patentirani sistem postavljanja pomoću pojasa automobilaPobednik evropskog tes... Pročitaj ceo opis
31.990,00 DIN
Proizvođač
Boja
Grupa auto sedišta
Ispunjava standard
Povezivanje
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX004F8CEB
Prijavi grešku
Auto sedište namenjeno za bezbedan prevoz dece koja spadaju pod grupu 1, mase od 9 - 18 kg. Patentirani sistem postavljanja pomoću pojasa automobilaPobednik evropskog testiranja autosedišta (ADAC, OAMTC...)Sigurnost u slučaju bočnih udara testirana prema NPACSPresvlaka je meka i udobna Jastučići za glavu i ramenaPostavlja se u smeru vožnje pomoću pojasa automobila.Poseduje naslon za glavu s oklopom od EPS pene, namešta se jednim pritiskom na ručicu naslonaRameni pojasevi auto sedišta na taj način automatski se nameštaju u jedan od 8 mogućih položajaSIP – Zaštita od bočnog udara, štiti glavu i vrat detetaNovi sistem pojaseva s magnetima, drži pojaseve izvan auto sedišta kako bi se dete lakše postavilo u pravilan položajPatentirani sistem zatezanja pojasa i efikasna putanja pojasaPojasevi s učvrščenjem na 5 tačaka s centralnim regulatorom i mogućnosti nameštanja po visiniNagib auto sedišta može se regulisati – 4 položajaUnutrašnji pojasevi uvek su izvan auto sedišta kako bi bila slobodna za udoban smeštaj detetaMogućnost lakog skidanja presvlake radi pranja u mašini Ovo auto sedište je odobreno u skladu sa standardom ECE R44-04.
BeSafe auto sedište 9-18kg 1 iZi Comfort X3 Lava - siva
BeSafe auto sedište 9-18kg 1 iZi Comfort X3 Lava - siva
31.990,00 DIN
u Olimp Sport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka