100% Creatine Monohydrate

100% Creatine Monohydrate

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

100% Creatine Monohydrate

100% kreatin monohidrat poveaanje snage, energije i izdržljivosti poveaanje mišiane mase Kreatin je sa razlogom jedan od omiljenih suplemen... Pročitaj ceo opis

2.390,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX004CBF91
Prijavi grešku

100% Creatine Monohydrate

100% kreatin monohidrat poveaanje snage, energije i izdržljivosti poveaanje mišiane mase Kreatin je sa razlogom jedan od omiljenih suplemenata sportista, kako u sportovima snage tako i u sportima izdržljivosti i sportovima gde se traži eksplozivnost. Otprilike 95% kreatina u telu se nalazi u skeletnim mišiaima. Pomaže u snabdevanju aelija energijom, primarno mišianim, poveaavajuai proizvodnju ATP-a (adenozin tri-fosfata) igrajuai ulogu aelijske energetske rezerve za mišiane kontrakcije. 100% Creatine Pure je vrhunske eistoae, i sadrži jednu od najproueavanijih formi kreatina. U pitanju je kreatin monohidrat visokog kvaliteta. Kreatin, naueno dokazano, poveaava performanse kako kod eksplozivnih sportova i treninga visokog intenziteta tako i kod treninga sa optereaenjem. Dovodi do poveaanja snage i izdržljivosti, te je jedan od suplemenata broj 1 kada je u pitanju izgradnja mišiane mase. Uz kreatin, poželjno je unositi više teenosti - vode. Preporueena upotreba: Uzeti jednu porciju dnevno na prazan stomak nakon treninga. Piti 400 ml teenosti. Potrudite se da unosite dovoljno teenosti prilikom konzumiranja kreatina. Informacije o alergenima: proizvedeno u postrojenju u kome se prera?uju mleko, soja, proteini jaja i kikiriki. Euvati van domašaja dece, evrsto zatvoreno i, na suvom i hladnom mestu dalje od suneeve svetlosti.

Sastav jedne porcije (5 g)
100% kreatin monohidrat 5000 mg
Energija 53,9 kcal Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporueuje se osobama mla?im od 18 godina. Preporueene dnevne doze se ne smeju prekoraeiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani. Napomena: preporueena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporueene upotrebe propisane od strane proizvo?aea.



100% Creatine Monohydrate
100% Creatine Monohydrate
2.390,00 DIN
u Pansport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka