MIKASA deeija vaterpolo lopta, W6607

MIKASA deeija vaterpolo lopta, W6607

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
MIKASA deeija vaterpolo lopta, W6607
Vaterpolo je sportska ekipna igra dve ekipe u vodi kojoj je krajnji cilj postizanje pogotka u gol protivnieke ekipe. Preteea vat...
Pročitaj ceo opis
3.600,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0044541A
Prijavi grešku
MIKASA deeija vaterpolo lopta, W6607
Vaterpolo je sportska ekipna igra dve ekipe u vodi kojoj je krajnji cilj postizanje pogotka u gol protivnieke ekipe. Preteea vaterpola je sportska igra koja se razvila 1869. godine, u Ujedinjenom Kraljevstvu, zahvaljujuai nastojanjima sportskih struenjaka, da u jednolieni program plivanja unese više živosti. Utakmica koja se tada odigrala vrlo malo je lieila na današnju, ali je privukla veai broj omladine. Igra je nazvana foot-ball in the water (fudbal u vodi). Godinu dana kasnije Londonski plivaeki savez London Swimming Association formira komisiju sa zadatkom da izradi pravila igre. Popularizaciji je doprineo Veslaeki klub Bournrnemouth koji je 1876. godine odredio velieinu igrališta od 50 jardi i dve ekipe po 7 igraea, jednog glavnog i dvojicu pomoanih (linijskih) sudija. Pošto je igralište bilo bez golova, zadatak igraea jedne ekipe je bio da loptu polože na splav protivnieke ekipe. Uz fudbal, najstariji je ekipni sport koji se pojavio na programu Olimpijskih igara, još 1900. godine i održao se do danas (osim 1904). Prvi pobednik je bila ekipa Velike Britanije. Najviše uspeha imali su vaterpolisti Ma?arske koji su sa 2008. osvojili 15 medalja (9 zlatnih, 3 srebrne i 3 bronzane medalje). Vaterpolo za žene prvi put je ukljueen na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine. Karakteristike:
- Prirodni kaueuk
- Glatka površina
- Lopta za trening
- Velieina: 1Uz fudbal, najstariji je ekipni sport koji se pojavio na programu Olimpijskih igara, još 1900. godine i održao se do danas (osim 1904). Prvi pobednik je bila ekipa Velike Britanije. Najviše uspeha imali su vaterpolisti Ma?arske koji su sa 2008. osvojili 15 medalja (9 zlatnih, 3 srebrne i 3 bronzane medalje). Vaterpolo za žene prvi put je ukljueen na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine.Karakteristike:
MIKASA deeija vaterpolo lopta, W6607
MIKASA deeija vaterpolo lopta, W6607
3.600,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka