TAKTICKI OPASAC OD BALISTICKOG PLATNA MILITARIA

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

TAKTIEKI OPASAE OD BALISTIEKOG PLATNA MILITARIA

Taktieki opasae od balistiekog platna militaria širok je 2 inea tj. 5cm. Izradjen je od p... Pročitaj ceo opis

2.190,00 DIN
Proizvođač
Vrsta taktičke opreme
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX003BFA2A
Prijavi grešku

TAKTIEKI OPASAE OD BALISTIEKOG PLATNA MILITARIA

Taktieki opasae od balistiekog platna militaria širok je 2 inea tj. 5cm. Izradjen je od poliamidnog materijala Cordura i ojaean je sa ABS trakama. Na krajevima se nalazi eieak preklop za blagu regulaciju dužine iako postoje posebne velieine opasaea. Ovakvi opasaei specifieni su za pripadnike policije i ljubitelje lova jer se na njih kaee futrole za pištolje, rezerve municije, lampe, lisice i sve što vam je potrebno.
Pored eieak preklopa na krajevima i ostatak TAKTIEKI OPASAE OD BALISTIEKOG PLATNA MILITARIA ima eieak podlogu koja služi da se žakaei na podopasae radi sigurnijeg nošenja. Kako proizvodjae tvrdi opasaei su otporni na lomljenje i krivljenje zbog dodatnih ojaeanja pa je tako i rok trajanja produžen. Šnala opasaea izradjena je od jake plastike -PA i sastoji se od muškog i ženskog dela. Osigurae za zakopeavanje sastoji se od tri dela kako bi se izbeglo slueajno otvaranje opasaea.
Ukoliko imate pantalone sa tunelom za kaiš širine 5cm lako aete montirati opasae a ukoliko nemate potreban vam je podopasaš kako bi bili sigurni da neae spasti. Taktieki opasae od balistiekog platna militaria proizvodi se u velieinama od: 110cm, 120cm, 130cm, 140cm. Crne je boje pa se lako uklapa uz uniformu ili opremu koju imate na sebi. Ovo je nešto što bi svakom lovcu dobro došlo i pomoglo u nošenju opreme kao i privatnom obezbedjenju.U zavisnosti od trenutnog dobavljaea, serije proizvodnje i slienih stvari. Može se desiti da do?e do izmene na opasaeu u smislu da šnala i gurtne budu malo modifikovane u odnosu na opasae sa fotografije koja je na sajtu.

Velieina

L, M, XL, XXL

TAKTICKI OPASAC OD BALISTICKOG PLATNA MILITARIA
TAKTICKI OPASAC OD BALISTICKOG PLATNA MILITARIA
2.190,00 DIN
u militaryshop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka