Ultimate Gluta Pure 400 gr

Ultimate Gluta Pure 400 gr

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

GLUTAPURE sadrži 100% od najboljeg L-Glutamina dostupnog na tržištu danas. Bitan za održavanje mišiane mase i podsticanje rasta, sportstii su pohvalili ovaj proizvod z... Pročitaj ceo opis

2.600,00 DIN -14 %
2.236,00 DIN
-14 %2.600,00 DIN
+ troškovi dostave
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.28.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Exyu-fitness ponudi
Ponuda prodavnice Exyu-fitness za proizvod Ultimate Gluta Pure 400 gr. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX003B82B8
Prijavi grešku

GLUTAPURE sadrži 100% od najboljeg L-Glutamina dostupnog na tržištu danas. Bitan za održavanje mišiane mase i podsticanje rasta, sportstii su pohvalili ovaj proizvod za svoje rezultate. Glutamin je najrasprostranjenija amino kiselina u telu.

Dopunski L-Glutamin može pomoai smanjiti zamor mišiaa i u obnavljanju mišianog tkiva. U stresnim situacijama (npr. trening s tegovima) telo može izgubiti veliku kolieina glutamina. Gubitak glutamina tokom vežbanja moze biti signal za metabolizam proteina (tj mogucnost odlaska u katabolizam).

Upotreba glutamina je pokazala da moze da se spreci gubitak telesne mase kroz pozitivnu ulogu glutamina tj njegovu ulogu u sintezi proteina i njegovom delovanju kao mocnom anaboliekom agensu.

Gluta Pure je iz najviše klase mikronizovanih glutamina, a to je garancija najveae apsorpcije i iskoristljivosti. Eistoaa i kvalitet Ultimatovog glutamina je potvr?ena FERMAPUR tehnologijom i HPLC metodom.

UPOTREBA : 2-3 doze (5g) dnevno. Najbolje pre i posle treninga i pre spavanja.

PAKOVANJE : 400 grama

Sastav

Na 5grama(1 doza)

L-Glutamin(exceeds USP)

5 grama

Ultimate Gluta Pure 400 gr
Ultimate Gluta Pure 400 gr
2.236,00 DIN
u Exyu-fitness

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka