HYPNO LOVE muški parfem koji budi žensku senzualnost, 800012

HYPNO LOVE muški parfem koji budi žensku senzualnost, 800012

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
HYPNO LOVE muški parfem koji budi žensku senzualnost je muški parfem neodoljivog, jedinstvenog i prefinjenog mirisa koji deluje veoma privlačno na žene i bu... Pročitaj ceo opis
1.900,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX002ABECF
Prijavi grešku
HYPNO LOVE muški parfem koji budi žensku senzualnost je muški parfem neodoljivog, jedinstvenog i prefinjenog mirisa koji deluje veoma privlačno na žene i budi žensku senzualnost. Ovaj parfem je namenjen isključivo muškarcima, a deluje izuzetno stimulativno i privlačno na žene. Njegov miris mošusa, prosto deluje hipnotički u ambijentu. Ovaj proizvod deluje zavodljivo i budi senzualnost žena. Samo nekoliko kapi će delovati kao magija i ispoljiti svoj puni efekat. Pakovanje ovog proizvoda je od 50 ml. Na našem sajtu možete pogledati ponudu artikala namenjenih za stimulaciju muškaraca. Dostupni su u obliku kapi, krema, parfema, spreja i tableta. Njihova primena i dejstvo su različiti i sve pojedinosti su objašnjene kod svakog proizvoda pojedinačno. Predlažemo da detaljno pregledate sve proizvode i njihovu namenu, jer će Vam to u mnogome olakšati konačan izbor. INDIKACIJE:
Smanjena emotivna i seksualna privlačnost prema suprotnom polu i manjak samopouzdanja. DOZIRANJE:
Preporučena upotreba SMAK muškog parfema privlačnog za žene je 1-2 puta dnevno, a maksimalni broj upotreba u toku jednog dana je 2-3 puta. Takođe se preporučuje kontinuirana upotreba SMAK muškog parfema privlačnog za žene najmanje tri meseca. NEŽELJENA DEJSTVA:
SMAK muški parfem privlačan za žene je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje. NAČIN ČUVANJA:
Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti. ROK UPOTREBE:
Označen na originalnom pakovanju. PAKOVANJE:
Zapremina jedne bočice je 50ml.
HYPNO LOVE muški parfem koji budi žensku senzualnost, 800012
HYPNO LOVE muški parfem koji budi žensku senzualnost, 800012
1.900,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka