NINTENDO Igrica Switch Metroid Dread

NINTENDO Igrica Switch Metroid Dread

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• ZAVRŠNA AVANTURA: Metroid Dread donosi kraj epske sage o Samus Aran. Saznaj kako se završava njena borba sa X parazitima na misterioznoj planeti ZDR.
• 2D PLATFORMER...
Pročitaj ceo opis
9.706,00 DIN -24 %
7.333,00 DIN
-24 %9.706,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.59.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod NINTENDO Igrica Switch Metroid Dread. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Platforma Za koje uređaje je igra. PC = lični računar/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00DDE7FD
Prijavi grešku
• ZAVRŠNA AVANTURA: Metroid Dread donosi kraj epske sage o Samus Aran. Saznaj kako se završava njena borba sa X parazitima na misterioznoj planeti ZDR.
• 2D PLATFORMER: Vrati se u klasičan Metroid svet sa ovim 2D platformerom. Istraži ogroman svet i otključaj nove veštine za pristup skrivenim područjima.
• NOVE VEŠTINE: Opremi se novim sposobnostima poput kontranapada, proklizavanja i magnetskih čizama. Iskoristi kameleonski plašt za nevidljivost i nišani slobodno u svim smerovima.
• EMMI ROBOTI: Izazovi sebe suočavanjem sa zastrašujućim EMMI robotima. Koristi taktiku šunjanja i nadmudrivanja da preživiš njihove nemilosrdne napade.
• HOROR ELEMENTI: Doživi novi nivo straha u Metroid serijalu. Nepobedivi EMMI roboti unose horor atmosferu koja će te držati na ivici.


Metroid Dread je igra koja će te povesti na poslednje putovanje sa Samus Aran, gde ćeš se suočiti sa najvećim izazovima do sada.

Priča koja se nadovezuje na Metroid Fusion odvešće te na planetu ZDR, gde ćeš istraživati, boriti se i otkrivati tajne. Kao 2D platforma, Metroid Dread vraća se korenima serijala, nudeći ti veliki svet pun izazova i novih veština koje ćeš morati savladati.

Opremi se novim sposobnostima koje će ti pomoći da se krećeš kroz igru i otključaš nove delove mape. Kameleonski plašt i magnetske čizme samo su neke od inovacija koje će ti pomoći u avanturi. Ali, neće sve biti lako. EMMI roboti predstavljaju novu pretnju koja zahteva promišljen pristup i brze reflekse.

Ova igra nije samo test veština, već i tvoje hrabrosti. Nepobedivi EMMI roboti unose elemente horora, čineći Metroid Dread jedinstvenim iskustvom koje ćeš pamtiti. Pripremi se za završnicu priče o Samus Aran koja će te držati prikovanim za ekran.
NINTENDO Igrica Switch Metroid Dread
NINTENDO Igrica Switch Metroid Dread
7.333,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka