WHIRLPOOL Ugradni aspirator WHVP 65F LM K crni

WHIRLPOOL Ugradni aspirator WHVP 65F LM K crni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• TIHI RAD: Aspirator WHIRLPOOL WHVP 65F LM K pruža efikasno uklanjanje neprijatnih mirisa uz tih rad, sa nivoom buke od samo 60 dB.
• VISOKA EFIKASNOST: Sa maksimalni...
Pročitaj ceo opis
23.808,00 DIN -15 %
20.303,00 DIN
-15 %23.808,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 08.06.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod WHIRLPOOL Ugradni aspirator WHVP 65F LM K crni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Boja
Vrsta aspiratora
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00DDE17E
Prijavi grešku
• TIHI RAD: Aspirator WHIRLPOOL WHVP 65F LM K pruža efikasno uklanjanje neprijatnih mirisa uz tih rad, sa nivoom buke od samo 60 dB.
• VISOKA EFIKASNOST: Sa maksimalnim protokom vazduha od 375 m3/h, ova napa efikasno čisti vazduh u tvojoj kuhinji, čineći je svežom i prijatnom za boravak.
• LED OSVETLJENJE: Dve LED lampice pružaju odlično osvetljenje radne površine, omogućavajući ti da jasno vidiš šta pripremaš, dok istovremeno štede energiju.
• PERIVI FILTERI: Aluminijumski filteri za masnoću su perivi, što olakšava održavanje i doprinosi dugotrajnosti i higijeni tvoje kuhinje.
• ELEKTRONSKA KONTROLA: Tri nivoa brzine omogućavaju ti da prilagodiš snagu usisavanja prema potrebama, a sve to uz jednostavnu elektronsku kontrolu.

Whirlpool WHVP 65F LM K ugradni aspirator je savršen izbor za tvoju kuhinju. Ovaj model se odlikuje tihim radom i visokom efikasnošću, sa maksimalnim protokom vazduha od 375 m3/h, što znači da ćeš brzo i lako ukloniti sve neprijatne mirise iz prostora. Dve LED lampice ne samo da pružaju odlično osvetljenje radne površine, već su i energetski efikasne, što doprinosi nižim računima za struju.

Perivi aluminijumski filteri za masnoću su lako održivi i mogu se prati, što ti pomaže da održiš higijenu i funkcionalnost nape bez dodatnih troškova. Elektronska kontrola omogućava ti da lako prilagodiš snagu usisavanja, a tri različita nivoa brzine znače da možeš izabrati optimalnu snagu za svaku situaciju.

Energetska klasa D ovog modela osigurava da je tvoj aspirator ekonomičan, dok klasičan dizajn i crna boja doprinose estetici tvoje kuhinje. Uz sve ove karakteristike, Whirlpool WHVP 65F LM K je pouzdan izbor koji će ti služiti godinama.

Razmisli o dodavanju ovog efikasnog i elegantnog aspiratora u svoju kuhinju. Uživaj u čistom i svežem vazduhu dok pripremaš omiljene obroke. Klikni i saznaj više o ovom proizvodu!
WHIRLPOOL Ugradni aspirator WHVP 65F LM K crni
WHIRLPOOL Ugradni aspirator WHVP 65F LM K crni
20.303,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka