GENIUS Slušalice sa mikrofonom Lychas HS-G560

GENIUS Slušalice sa mikrofonom Lychas HS-G560

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• STEREO ZVUK: Uživaj u kristalno čistom zvuku sa Genius Lychas HS-G560 slušalicama koje pružaju stereo zvuk od 20Hz do 20kHz, omogućavajući ti da čuješ svaki detalj u ig... Pročitaj ceo opis
1.799,00 DIN -11 %
1.599,00 DIN
-11 %1.799,00 DIN
sa dostavom 1.948,00 DIN
Cena sa dostavom
1.948,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 10.54.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod GENIUS Slušalice sa mikrofonom Lychas HS-G560. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Veza
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00DD792E
Prijavi grešku
• STEREO ZVUK: Uživaj u kristalno čistom zvuku sa Genius Lychas HS-G560 slušalicama koje pružaju stereo zvuk od 20Hz do 20kHz, omogućavajući ti da čuješ svaki detalj u igri.

• KOMFOR: Dizajnirane preko ušiju sa mekim jastučićima, ove slušalice ti omogućavaju da igraš satima bez nelagodnosti, zahvaljujući njihovoj lakoći od samo 248g.

• MIKROFON SA SMANJENJEM BUKA: Komuniciraj bez ometanja zahvaljujući ugrađenom mikrofonu sa tehnologijom smanjenja buke, što ti omogućava jasnu komunikaciju sa saigračima.

• ROBUSTAN KABL: Sa kablom dužine 2 m, imaćes dovoljno slobode da se krećeš dok igraš, a dvostruki 3.5mm audio konektor osigurava pouzdanu povezivost.

• KVALITETNI DRAJVERI: Opremljene sa 40mm drajverima, ove slušalice donose bogat i dubok zvuk, što ti omogućava da se potpuno uroniš u igru i detektuješ protivnike po zvuku.

Genius Lychas HS-G560 slušalice sa mikrofonom su savršen izbor za sve ljubitelje video igara. Sa njihovim visokokvalitetnim stereo zvukom i širokim frekventnim opsegom, nećeš propustiti nijedan zvučni signal u igri. Udobnost je zagarantovana zahvaljujući laganim materijalima i mekim jastučićima koji omogućavaju dugotrajno nošenje bez umora. Mikrofon sa tehnologijom smanjenja buke osigurava da tvoji saigrači čuju svaku tvoju reč, dok robustan kabl pruža pouzdanost i slobodu pokreta. Uz to, kvalitetni 40mm drajveri pružaju bogat zvuk koji će poboljšati tvoje igračko iskustvo. Ako tražiš slušalice koje će pratiti tvoje maratonske sesije igranja, Genius Lychas HS-G560 su pravi izbor za tebe. Nabavi ih i podigni svoje igračko iskustvo na viši nivo!
GENIUS Slušalice sa mikrofonom Lychas HS-G560
GENIUS Slušalice sa mikrofonom Lychas HS-G560
1.599,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka