GENIUS Numerička tastatura Numpad 110 USB crna

GENIUS Numerička tastatura Numpad 110 USB crna

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KONEKCIJA: USB – Numerička tastatura Genius NumPad 110 se lako povezuje sa tvojim računarom ili laptopom putem USB porta. Jednostavno priključi i počni sa radom bez pot... Pročitaj ceo opis
1.499,00 DIN -42 %
869,00 DIN
-42 %1.499,00 DIN
sa dostavom 1.218,00 DIN
Cena sa dostavom
1.218,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.53.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod GENIUS Numerička tastatura Numpad 110 USB crna. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00DCECE0
Prijavi grešku
• KONEKCIJA: USB – Numerička tastatura Genius NumPad 110 se lako povezuje sa tvojim računarom ili laptopom putem USB porta. Jednostavno priključi i počni sa radom bez potrebe za instalacijom dodatnih drajvera.
• DIZAJN: Tanak i elegantan – Zahvaljujući svom tankom dizajnu, ova numerička tastatura ne zauzima mnogo prostora na radnom stolu i lako se uklapa u tvoj radni prostor.
• UDOBNOST: Brz unos brojeva – Ako često radiš sa brojevima, Genius NumPad 110 će ti omogućiti brz i udoban unos podataka, što je idealno za knjigovođe, analitičare i sve koji rade sa brojčanim podacima.
• DIMENZIJE: Kompaktne i praktične – Sa dimenzijama od 131,9 mm × 91,9 mm × 20 mm i težinom od samo 119 g, ova tastatura je dovoljno mala da je možeš nositi sa sobom i dovoljno lagana da neće biti teret.
• KVALITET: Pouzdan brend – Genius je poznat po kvalitetu svojih proizvoda, a NumPad 110 nije izuzetak. Očekuj dugotrajnost i pouzdanost od ovog praktičnog dodatka za tvoj računar.

Tražiš li pouzdan i praktičan način za unos brojeva na svom računaru ili laptopu? Genius NumPad 110 je numerička tastatura koja ti pruža upravo to. Sa svojim tankim dizajnom, ne samo da štedi prostor na tvom radnom stolu, već i doprinosi efikasnijem radu. Bez obzira da li se baviš finansijama, analizom podataka ili jednostavno često koristiš brojčane podatke, ova tastatura će ti postati nezamenljiv alat.

Lakoća povezivanja preko USB porta čini ovu tastaturu kompatibilnom sa većinom računara i laptopova, bez potrebe za dodatnim softverom. Kompaktne dimenzije i mala težina omogućavaju ti da je poneseš sa sobom gde god da ideš, dok crna boja i elegantan izgled čine da se lepo uklapa u svaki radni prostor.

Genius NumPad 110 je dizajniran da izdrži i da ti pruži pouzdanost koju očekuješ od premium brenda kao što je Genius. Uživaj u udobnosti i brzini koju ti pruža prilikom unosa brojeva, bez nepotrebnog naprezanja prstiju i zgloba.

Ne dozvoli da te spor i neefikasan unos brojeva usporava u tvojim svakodnevnim zadacima. Nabavi Genius NumPad 110 i unapredi svoj radni proces već danas!
GENIUS Numerička tastatura Numpad 110 USB crna
GENIUS Numerička tastatura Numpad 110 USB crna
869,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka