GENIUS Tastatura KB-117 USB YU crna

GENIUS Tastatura KB-117 USB YU crna

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KOMPAKTAN DIZAJN: Ova tastatura pruža ti elegantan izgled i oslobađa prostor na radnom stolu, omogućavajući ti da se posvetiš poslu ili igri bez nepotrebnih distrakcija... Pročitaj ceo opis
1.699,00 DIN -53 %
799,00 DIN
Sve ponude
Cena sa dostavom
1.148,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 12.45.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

10

Cena je ažurirana danas od 10.57.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o G Store Repair doo ponudi

Proizvođač
Boja
Dodatne funkcionalnosti
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00DCEC7B
Prijavi grešku
• KOMPAKTAN DIZAJN: Ova tastatura pruža ti elegantan izgled i oslobađa prostor na radnom stolu, omogućavajući ti da se posvetiš poslu ili igri bez nepotrebnih distrakcija.
• FUNKCIJSKI TASTERI: Sa 12 funkcionalnih tastera, uključujući 8 za audio i 4 za internet, Genius KB-117 tastatura olakšava pristup najčešće korišćenim funkcijama.
• NISKO-PROFILNI TASTERI: Uživaj u udobnom kucanju zahvaljujući nisko-profilnim tasterima koji pružaju tihu i efikasnu upotrebu.
• MULTIMEDIJALNI KONTROLI: Upravljaj svojim multimedijalnim sadržajem bez napuštanja trenutnog zadatka koristeći Fn taster za brz pristup.
• VODOOTPORNA: Ne brini o malim nezgodama sa tečnostima, jer ova tastatura dolazi sa zaštitom od manjih količina prosute tečnosti.

Genius KB-117 tastatura je dizajnirana da ti pruži više prostora i efikasnost na radnom stolu. Njena žična konekcija osigurava pouzdanu i stalnu vezu, dok ti nisko-profilni tasteri omogućavaju da radiš ili se igraš sa manje buke i većom brzinom. Sa 12 funkcionalnih tastera, lako ćeš pristupiti svim potrebnim alatima, bilo da je reč o kontroli zvuka ili brzom surfovanju internetom.

Multimedijalni tasteri preko Fn tastera čine da je upravljanje tvojim omiljenim pesmama i videima jednostavno i brzo, bez prekidanja onoga što radiš. Takođe, ne moraš da brineš o malim nezgodama sa tečnostima, jer je tastatura dizajnirana da izdrži manje količine prosute tečnosti.

Elegantna crna boja i klasičan dizajn čine da se Genius KB-117 savršeno uklapa u svaki prostor, bilo da je reč o kancelariji ili kućnom okruženju. Sa dimenzijama koje neće zauzeti previše prostora, ova tastatura je idealan izbor za one koji cene funkcionalnost i stil.

Ukoliko tražiš pouzdanu, funkcionalnu i elegantnu tastaturu, Genius KB-117 je pravi izbor za tebe. Iskoristi sve njene prednosti i unapredi svoje radno okruženje već danas.
GENIUS Tastatura KB-117 USB YU crna
GENIUS Tastatura KB-117 USB YU crna
799,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka